Mutluluk veren kokular

• Kullanıcı Nef'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
konuya yazmışım zaten, üstüne ekleyelim o zaman... kek kokusu, hazır kahvaltı kokusu...
shini o neymiş öyle tarifini isterim, karnabahar <3

Bugün yediklerimi yazsam mutluluk konusunda bana nefret duyabilirler. O yüzden filtre kahve demeyi tercih ettim.

konuya yazmışım zaten, üstüne ekleyelim o zaman... kek kokusu, hazır kahvaltı kokusu...
shini o neymiş öyle tarifini isterim, karnabahar <3

Su videodakini uyguladim ben

Bunu tavada da yapabiliyormussun bu arada Melodram. Farkli baharatlarla tat verebilirsin, bir de yogurtlu sos olunca guzel oluyor : ))

nefis yemek tarifleri videolarındaki kadınların sesi çok hipnotize edici değil mi? izlerken hipnotize olup hindi bile doldurabilirim...
teşkürler shiniko, bi de bunu deneyeyim karnabaharın her şeyini deniyorum eksik kalamam :D

nefis yemek tarifleri videolarındaki kadınların sesi çok hipnotize edici değil mi? izlerken hipnotize olup hindi bile doldurabilirim...
teşkürler shiniko, bi de bunu deneyeyim karnabaharın her şeyini deniyorum eksik kalamam :D
Konudan cikacagim ama bir de kabak lazanyasi var .p Ici yine saglikli degil ama hamur yerine kabak olunca, kendini daha iyi hissediyorsun :D

Konudan cikacagim ama bir de kabak lazanyasi var .p Ici yine saglikli degil ama hamur yerine kabak olunca, kendini daha iyi hissediyorsun :D
aa ben onu yaptım, aşırı güzel olmuştu. kimse kabak olduğunu anlamadı önce, sonra hamursuzluk hissi gelince anaaa dendi. sadece kabakları ince ince kesip haşlamak üşendiriyor yeniden yapmak için, belki haşlamadan yapan da vardır bilemedim. canım çekti...
efbeş kusmaya gidecek şimdi yok karnabahar yok kabak lazanya.

At boku kokusu tabii ki
Nasıl özledim nasıl.
En yakın fırsatta bi safari

• Üzgün
Tepkiler: W
Kavrulmuş leblebi kokusuuu

Geri