Mutlu yıllar Süri

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Süreyya

Normalda 1,5 gün var daha ama sehir disina cikip yogun olacagimdan firsatim olamaz diye acmiş bulunuyorum.

İyi ki doğdun canım :kalp:
Nereden baksan bi 9 yıl oldu tanisali. Kavgalarimiz,gerginliklerimiz de oldu ama bi çok noktada da buradan uzaklastigim zamanlardan tut zor süreçlerime kadar bi sekilde hep iletisimde olduk en güzel zeytin dallari ile.
Gereksiz gurur ve egolarin olmadigi kozmik bir bağ vardi sanki aramizda.
Cok sey öğrendim senden. Pragmatik bulmamani umarak bir hazine gibi görüyorum. Actigim her sandikta yeni bir mücevher.
Espritüel,geyik bazen fütursuz çizginin yaninda her seyi bir sünger gibi çekebilen,hissedebilen ve bunun yorgunluğunu taşıyan bilge ruhunu seviyorum.
Dolu dolu kaliteli sohbetlerimiz,bagimiz hic eksilmesin.
Bol basari ve mutluluk diliyorum.

Martika - Toy Soldiers - YouTube

İyi ki doğdun Süreyya. Nice nice güzel yaşların. Sevdiklerinle, sağlıkla, mutlulukla, huzurla geçireceğin nice güzel yaşların olsun.

Mutlu yıllar dilerim!
Happy Birthday GIF

Doğum günün şimdiden kutlu olsun canım , ah şu balık burçları ahaha.

Öpüyorum iyi ki varsın 💙❤️

Sureyyacim sende mi bugün doğdun diyecektim ki içeriği okudum sonradan... güzel senelerin olsun sureyyam ❤️❤️

Sevdiklerinizle birlikte nice güzel, mutlu, huzurlu ve sağlıklı seneleriniz olsun....

Mutlu yıllar Süreyyam.. dedim size bu arkadaşlar bir hafta önceden açar konuyu diye :)
İyi ki doğdun tatlım, iyi ki varsın.
O güzel enerjin bitmesin, daha çok gülüp eğlendiğimiz bir sene olması dileğiyle..
Sağlıklı, huzurlu seneler diliyorum.

İyi ki doğdun canım Sürimm.
Seninle paylaştığımız tüm sohbetler, gülmeler ve dertleşmeler benim için çok kıymetli. Hayatımda olduğun için mutluyum. Umarım yeni yaşın sana kalbinden geçen tüm güzellikleri getirir; sağlık, huzur, başarı ve hayallerinin bir bir gerçekleştiği harika bir yıl olur.

İyi ki varsın, iyi ki hayatımın bir parçasısın. Yeni yaşın sana çok şans, çok mutluluk ve çok güzel sürprizler getirsin. Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum . 💙

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri