Nyctophilia
Platin Üye
Örtmenim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Canim Murat.@Süreyya
Normalda 1,5 gün var daha ama sehir disina cikip yogun olacagimdan firsatim olamaz diye acmiş bulunuyorum.
İyi ki doğdun canım
Nereden baksan bi 9 yıl oldu tanisali. Kavgalarimiz,gerginliklerimiz de oldu ama bi çok noktada da buradan uzaklastigim zamanlardan tut zor süreçlerime kadar bi sekilde hep iletisimde olduk en güzel zeytin dallari ile.
Gereksiz gurur ve egolarin olmadigi kozmik bir bağ vardi sanki aramizda.
Cok sey öğrendim senden. Pragmatik bulmamani umarak bir hazine gibi görüyorum. Actigim her sandikta yeni bir mücevher.
Espritüel,geyik bazen fütursuz çizginin yaninda her seyi bir sünger gibi çekebilen,hissedebilen ve bunun yorgunluğunu taşıyan bilge ruhunu seviyorum.
Dolu dolu kaliteli sohbetlerimiz,bagimiz hic eksilmesin.
Bol basari ve mutluluk diliyorum.
Martika - Toy Soldiers - YouTube
Tesekkür ederim Panda görl.İyi ki doğmuşsun Süreyya, mutlu huzurlu yaşlar
Tesekkür ederim Tibet beyciğim.İyi ki doğdun Süreyya. Nice nice güzel yaşların. Sevdiklerinle, sağlıkla, mutlulukla, huzurla geçireceğin nice güzel yaşların olsun.
Amin Nef hanimciğim...sizin degönlünce olsun her şey ♡
Tsk ederim Jayus hanimciğim.Mutlu yıllar dilerim!
![]()
Sag ol Gözdeciğim..Doğum günün kutlu olsun canım..![]()
Amin Ismail beyciğim...eksik olmayin.Doğum günün kutlu olsun. Her şey dilediğin gibi olsun.
Ah Yabaniye....forumun en kacik ve bir o kadar da renkli simalarindan..İyi ki doğdun sürri abla 41.ci yaşın bütün islam alemine hayırlı olsun nice yaşlara..
Tskk ederim Gülarzuhăl adminiçe hanimcigim..sizin haber konularinizin müptelasiyim.Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu senelere @Süreyya![]()
Sag olasin Kürt Miyavi hanimcigim...birlikte gülelim..mutlu yıllar canım mutlu sağlıklı bol kahkahalı bir yıl olsun senin için 🎉❤️❤️❤️❤️![]()
Tsk ederim Mihri.Sağlıklı, mutlu ve erdemli seneler diliyorum
Ah canisim...Doğum günün şimdiden kutlu olsun canım , ah şu balık burçları ahaha.
Öpüyorum iyi ki varsın 💙❤️
Sag olun Kül bey.Nice mutlu yıllara.Doğum günün kutlu olsun.
Tsk ederim lanemoje hanimcigim.Mutlu yillar diliyorum : )
Evet Azecigim...bugün dogmusum..hatta bi 15 saat sonra felan bdSureyyacim sende mi bugün doğdun diyecektim ki içeriği okudum sonradan... güzel senelerin olsun sureyyam ❤️❤️
Tsk ederim sag olun.Sevdiklerinizle birlikte nice güzel, mutlu, huzurlu ve sağlıklı seneleriniz olsun....
Ah yosun..Mutlu yaşlar süri![]()
Cooook tsk ederim emekçi kaptan.bedeninden sağlığın eksik olmadığı , gönlünce huzurlu yılların olsun Süreyya ..
Cok tesekkür ederim Cafercim..Mutlu yıllar Süreyyam.. dedim size bu arkadaşlar bir hafta önceden açar konuyu diye
İyi ki doğdun tatlım, iyi ki varsın.
O güzel enerjin bitmesin, daha çok gülüp eğlendiğimiz bir sene olması dileğiyle..
Sağlıklı, huzurlu seneler diliyorum.
Mügem benim.İyi ki doğdun canım Sürimm.
Seninle paylaştığımız tüm sohbetler, gülmeler ve dertleşmeler benim için çok kıymetli. Hayatımda olduğun için mutluyum. Umarım yeni yaşın sana kalbinden geçen tüm güzellikleri getirir; sağlık, huzur, başarı ve hayallerinin bir bir gerçekleştiği harika bir yıl olur.
İyi ki varsın, iyi ki hayatımın bir parçasısın. Yeni yaşın sana çok şans, çok mutluluk ve çok güzel sürprizler getirsin. Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum . 💙
Sag ol Cihat beycigim.Her sey o güzel gönlünce olsun.Doğum günün kutlu olsun sürüş. Hayırlı nice mutlu senelerin olsun xoxo
Sag ol Döngüsel caniim benim.sağlıkla huzurla mutlulukla dolu nice güzel yıllar diliyorum![]()
Tesekkür ederim Zeyna Hanimcigim.Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu seneleree
Sag olasin Cengo.Huzurlu, mutlu, sağlıklı bir sürü mükemmel senelerin olsun Süri. İyi ki doğdun. Kendine cömert davran![]()
Sag ol hemşehrim <3nice huzurlu saglikli musmutlu senelere
Tesekkür ederim sitokcuğum..mutlu yaşların olsun, süreyyacığım<3
nice yıllara sürisürileydi
Tsk ederim Ruğki bey.Doğum günün kutlu olsun![]()
Sag ol kadim dostum.Buralarin en buyugu o bir baska sureyya sureyya cok yasa
Nice senelere
Ekli dosyayı görüntüle 129287
Sag ol Osmanciğim..iyi ki doğdun süri nice mutlu yıllar sevdiklerinle <3
Tsk ederim Heisenberg...dan Brown u halen okuyamadim.dddMutlu yıllar![]()
Tatli Kübram...Süreyyyammm iyi ki doğdun iyi ki varsın...
seviliyosun şekerimm..![]()
Sag ol Ayşam...Sevdiklerinle güzel yaşlar dilerim Süreyya
Tesekkür ederim Opheliacim.Güzel yaşlar dilerim Süreyya.
Tsk ederim..Yeni yaşında mutluluklar bilge kadın.
Sag olasin adminço.Mutlu yıllar Süreyya, tebrikler
Ben senin almancani yerim.![]()
Örtmenim
Tsk ederim sıkoğp.doğum günün kutlu olsun
Tsk ederim didymoş mouİyi ki doğdun θησαυρέ
Lafa nasil baslayacagimi bilemiyorum..zaten asiri duygusalliktan bi garip oldum.Onun için ne söylesem eksik kalacakmış gibi geliyor…İyi ki hayatımdasın sürim, hayat sana o çok istediğin şeyleri yapma fırsatı versin ki başaracağından hiç şüphem yok. Sağlık diliyorum en önemlisi bu,gerisini sen zaten halledersin.Bizimle nice güzel yaşlara..😘✨
Sag ol AzizcimGüzel seneler surik.
Bardak bey.Doğum gününnnnn kutlu olsuuuunnnnnnnnnnn
Ugrasayim bir ara zaman ayiripVallahi bilmiyorum getirsen sen getirirsin onu foruma