Surim.....
Happy birthday♡
Happy birthday♡
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gereksiz gurur ve egolarin olmadigi kozmik bir bağ vardi sanki aramizda.
Cok sey öğrendim senden. Pragmatik bulmamani umarak bir hazine gibi görüyorum. Actigim her sandikta yeni bir mücevher.
Espritüel,geyik bazen fütursuz çizginin yaninda her seyi bir sünger gibi çekebilen,hissedebilen ve bunun yorgunluğunu taşıyan bilge ruhunu seviyorum.
Dolu dolu kaliteli sohbetlerimiz,bagimiz hic eksilmesin.
Bol basari ve mutluluk diliyorum.
Surim.....
Happy birthday♡
Mutlu yıllarınız olsun Süreyya hanım…
Nice sağlıklı ve mutlu senelere 🎶
Tesekkür ederim.Hepii börtdeeey
Getürdü acz görüp aşk müşkül olduğunu
kamu hünerlere üstâd gördüğün gönlüm

Sevdiklerinle birlikte nice yeni yaşlara Süri, doğum günün kutlu olsun.
Tsk ederim Mazlumcum.Hep birlikte insallah.Biraz gecikmeli de olsa konuda yer almamazlık yapmak istemiyor ve bir kaç dilek mumu da ben bırakmak istiyorum. Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve bol kahkaha getirsin. Nice güzel yıllara Süri’cim.
Her zamanki gibi 12 den vurdun.Aa öyle mi? Benim özel gün mefhumum yoktur. Hâmisiyim Sür. daha yeni 18'ine bastı ve 54 tane üni bitirdi, ya yeter yeter.
Evet, sana özel bir cümlem yok mu sandın? Ve beni kırdın.
-
Bütün hünerlerde üstad olarak gördüğün gönlüm aşkın müşkül olduğunu gördü de aczini itiraf etti.
*
Sen benim en kötü, "ölüyorum galiba" dediğim anksiyetelerimde tek yanımda olandın yıllar önce. BEN BUNU UNUTMUŞ OLARAK ÖLMEM.![]()
konu biraz geçmişte kalmış fakat yine de iyi ki doğdunuz @Süreyya hanım efendicim
insanlık için gereklisiniz kalp