Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cok teşekkür ederim 🤗mutlu yıllar lane..
Cok teşekkür ederim Gürkan cok sagol 🤗Betülcüm doğum günün çok kutlu olsun ne güzel süpriz böyle güzel uyandım;pastaemojisibulamadım;
Sevdiklerin ile birlikte nice güzel huzurlu senelerin olsun inşallah, iyi ki buralardasın pozitif enerji den nasipleniyoruz.. bugün de abla dememe kizmazsin herhalde :d
Zeynebim canim🥰 cok teşekkür ederim, sen de çok 😘Betüşüm, güzel lanemMutlu yıllar canım, kalbinden, yuvandan, geçtiğin yollardan huzur ve mutluluk eksik olmasın. Sağlıkla ve neşeyle nice yılların ve yaşların olsun canım. Seviliyorsun
![]()
Teşekkür ederim Sade hanimcim🤗Doğum günün kutlu olsun..
Cok teşekkür ederim, iyi ki cok sey yazmamissin cok sagol 🤭Fırsat bulup da konuyu açamadım -.-
Sevgili lane dostum,doğum günün kutlu olsun.Ailenle ve tüm sevdiklerinle hayırlı, sağlıklı nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim.O güzel kalbin hiç incinmesin.Kendine daha fazla zaman ayıracağın,uzun rahat tatiller yapabildiğin, kontrolsüz nice yıllara;d Daha çok şey yazabilirim biliyorsun;p
Uzun yıllardır süren dostluğun,vefan için çok teşekkür ederim.İyi ki varsın!
Bu tarihi bi an, alisik olmadigimdan ne yazilir bilemedim 🤭Kıymetli dostum, kardeşim, canım benim. Doğum günün kutlu olsun. Senin gibi birini tanımak herkes için büyük şans. Ailen ve sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllara. Doğum günün kutlu olsun.
🤭🤭nice yıllara sarı çizgili kadın 😒
Cok sagol guzel dileklerin icin 🤗Sevdiklerin ile birlikte nice güzel huzurlu senelerin olsun inşallah, iyi ki buralardayım pozitif enerji den nasipleniyoruz.. bugün de abla deneme kizmazsin herhalde :d
Ya saatin 6’sında yazdım yanlış yunluş olmuş bir de en olmaması yerde uf ya ben bu forumun gaflar kraliçesiyim hayır o değil de insanlar nildoşsa yapar diyor)) ay çok eğlendim ama bir harf bin kahkaha atmaya vesiledir kahve nedir ki bunun yanında 😂😂😂💅 dgko (yanlış yazmamak için artık kısaltmalar yapcam)
iyi ki doğdun lenomeeecimmmm , mutlu yaşların olsun ...
sağlık , mutluluk ve paralı geçsin :p
Doğum günün kutlu olsun 👏
Teşekkür ederim Mazlumm 🥰Mutlu yıllar betüşşş doğum günün kutlu olsun![]()
Cok teşekkür ederim Tibetcim, guzel dileklerin seni de bulsun 🤗Mussmutlu, sağlıklı, huzurlu nice nice güzel yaşların olsun : )
İyi ki doğdun , iyi ki varsın : )
Doğum gününü kutluyorum @lanemoje (: