Mutlu yıllar lanemoje

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Betülcüm doğum günün çok kutlu olsun ne güzel süpriz böyle güzel uyandım :party_face::bahar:;pastaemojisibulamadım;

Betüşüm, güzel lanem:* Mutlu yıllar canım, kalbinden, yuvandan, geçtiğin yollardan huzur ve mutluluk eksik olmasın. Sağlıkla ve neşeyle nice yılların ve yaşların olsun canım. Seviliyorsun:*

Fırsat bulup da konuyu açamadım -.-
Sevgili lane dostum,doğum günün kutlu olsun.Ailenle ve tüm sevdiklerinle hayırlı, sağlıklı nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim.O güzel kalbin hiç incinmesin.Kendine daha fazla zaman ayıracağın,uzun rahat tatiller yapabildiğin, kontrolsüz nice yıllara;d Daha çok şey yazabilirim biliyorsun;p
Uzun yıllardır süren dostluğun,vefan için çok teşekkür ederim.İyi ki varsın!

Kıymetli dostum, kardeşim, canım benim. Doğum günün kutlu olsun. Senin gibi birini tanımak herkes için büyük şans. Ailen ve sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllara. Doğum günün kutlu olsun.

Sevdiklerin ile birlikte nice güzel huzurlu senelerin olsun inşallah, iyi ki buralarsın pozitif enerji den nasipleniyoruz.. bugün de abla dememe kizmazsin herhalde :d

Betüşüm, güzel lanem:* Mutlu yıllar canım, kalbinden, yuvandan, geçtiğin yollardan huzur ve mutluluk eksik olmasın. Sağlıkla ve neşeyle nice yılların ve yaşların olsun canım. Seviliyorsun:*
Zeynebim canim🥰 cok teşekkür ederim, sen de çok 😘

Doğum günün kutlu olsun..
Teşekkür ederim Sade hanimcim🤗

Fırsat bulup da konuyu açamadım -.-
Sevgili lane dostum,doğum günün kutlu olsun.Ailenle ve tüm sevdiklerinle hayırlı, sağlıklı nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim.O güzel kalbin hiç incinmesin.Kendine daha fazla zaman ayıracağın,uzun rahat tatiller yapabildiğin, kontrolsüz nice yıllara;d Daha çok şey yazabilirim biliyorsun;p
Uzun yıllardır süren dostluğun,vefan için çok teşekkür ederim.İyi ki varsın!
Cok teşekkür ederim, iyi ki cok sey yazmamissin cok sagol 🤭
Sen de iyi ki varsin, var ol 🤗

Kıymetli dostum, kardeşim, canım benim. Doğum günün kutlu olsun. Senin gibi birini tanımak herkes için büyük şans. Ailen ve sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllara. Doğum günün kutlu olsun.
Bu tarihi bi an, alisik olmadigimdan ne yazilir bilemedim 🤭
Cok teşekkür ederim, eksik olma 🤗

nice yıllara sarı çizgili kadın 😒
🤭🤭
Cok teşekkür ederim 🤗

Sevdiklerin ile birlikte nice güzel huzurlu senelerin olsun inşallah, iyi ki buralardayım pozitif enerji den nasipleniyoruz.. bugün de abla deneme kizmazsin herhalde :d
Cok sagol guzel dileklerin icin 🤗
Ama bari bugun demeseydin .p

Ya saatin 6’sında yazdım yanlış yunluş olmuş bir de en olmaması yerde uf ya ben bu forumun gaflar kraliçesiyim hayır o değil de insanlar nildoşsa yapar diyor :))) ay çok eğlendim ama bir harf bin kahkaha atmaya vesiledir kahve nedir ki bunun yanında 😂😂😂💅 dgko (yanlış yazmamak için artık kısaltmalar yapcam)

Ya saatin 6’sında yazdım yanlış yunluş olmuş bir de en olmaması yerde uf ya ben bu forumun gaflar kraliçesiyim hayır o değil de insanlar nildoşsa yapar diyor :))) ay çok eğlendim ama bir harf bin kahkaha atmaya vesiledir kahve nedir ki bunun yanında 😂😂😂💅 dgko (yanlış yazmamak için artık kısaltmalar yapcam)

Olsun. Ben cok güldüm ya 🤭🤭

Mussmutlu, sağlıklı, huzurlu nice nice güzel yaşların olsun : )

İyi ki doğdun , iyi ki varsın : )

Doğum gününü kutluyorum @lanemoje (:

Doğum günün kutlu olsun 👏

Cok teşekkür ederim, sagolun 🤗

Mutlu yıllar betüşşş doğum günün kutlu olsun :emoji_rose:
Teşekkür ederim Mazlumm 🥰

Mussmutlu, sağlıklı, huzurlu nice nice güzel yaşların olsun : )

İyi ki doğdun , iyi ki varsın : )

Doğum gününü kutluyorum @lanemoje (:
Cok teşekkür ederim Tibetcim, guzel dileklerin seni de bulsun 🤗

Geri