Mutlu yıllar lanemoje

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ay ay..
Tanıdığım en tatlı,en sempatik,en saf , en duygusal yengeç burçu kadını💐iyi ki doğdun lanemojem. kıymetli olduğunu sanırım herkes anlamıştır. bu forumda böyle değerli üyelerin daha çok var olması lazım. Herkese karşı saygılı,sevgi dolu.
Doğum günün kutlu olsun.. iyi ki varsın.❤️

Canim @Anna Karenina hanimcim, çok teşekkür ederim mahcup ettin, sevindirdin guzel sozlerinle 🤗
Sen de iyi ki varsin, iyi ki Anna hanimciimsin 🥰😘

Lane hanım iyi ki doğdunuz o halde. Musmutlu yıllar, güpgüzel anılarla dolu bir yaş diliyorum size. Hakikaten iyi ki varsınız.
Cok tesekkur ederim Relati beycim, tum dilekleriniz sizi de bulsun insallah 🤗

lanemoje Allahın iziyle daha uzun seneler evlatlarınla bırlıkte geçireceğin sağlığın bedeninden eksik olmadığı huzurlu yaşların olsun..

İyi ki doğdunuzz...sağlıklı mutlu sevdiklerinizle nice yıllara:* öpüyorummm
Cok teşekkür ederim Marla hanimcim ben de sizi öpüyorum 😘

lanemoje Allahın iziyle daha uzun seneler evlatlarınla bırlıkte geçireceğin sağlığın bedeninden eksik olmadığı huzurlu yaşların olsun..
Kaptan cok sagol guzel dileklerin icin, huzur senden de hic eksik olmasin 🤗

Çok teşekkürler ☺️

Lanemoje nice guzel yillara : )) Cocuklarin senj daha az yoracagi ve senin kendine daha cok zaman ayirabilecegin bir yil diliyorum sana : ))

Aşkooom çok güzel bir yaş diliyorum yaşın geri geri sarsın güzelliğin katlansın ve kocişim sana aşırı aşık olsun amin çok amin🙏🫶

Ve her şey gönlünce olsun güzel annecik ❤️

Nice yıllara!

Sanalda bile ışığı ile her yeri aydınlatan güzel kalbinle, dilediğin tüm güzellikler hayatına aksın. Ailen ve tüm sevdiklerinle beraber huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.:kalp:

Lanemoje nice guzel yillara : )) Cocuklarin senj daha az yoracagi ve senin kendine daha cok zaman ayirabilecegin bir yil diliyorum sana : ))
Shini hanimcim çok teşekkür ederim, olsun yorulalim yeter ki saglik olsun 🥰

doğum günün kutlu olsun canım..
yüzünde tebessüm, bedeninde ruhunda sağlık, huzurun daim olsun 💕
Cok teşekkür ederim idyllic hanimcim, eksik olmayin 😘

Teşekkürler 🤗

Sevdiklerinle güzel yaşlar dilerim. Mutlu yaşlara.
Angie hanimcim cok teşekkür ederim, sagol canim 😘

Sağlıkla, mutlulukla, huzurla, sevdiklerinle geçireceğin nice güzel yaşlar diliyorum canım.
Canim döngüsel hanimcim çok teşekkür ederim, mutlu ettiniz 😘

Aşkooom çok güzel bir yaş diliyorum yaşın geri geri sarsın güzelliğin katlansın ve kocişim sana aşırı aşık olsun amin çok amin🙏🫶

Ve her şey gönlünce olsun güzel annecik ❤️
Hahhhaaa ay harf hatasi çok güldürdü aşkom cok sagol ama herkesin kocişi kendisine aşık olsun 😄😄
Cok teşekkürler 😘

Nice yıllara!

Sanalda bile ışığı ile her yeri aydınlatan güzel kalbinle, dilediğin tüm güzellikler hayatına aksın. Ailen ve tüm sevdiklerinle beraber huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.:kalp:
Aayy Lefty hanimcim,neler yapiyosunuz 😍
Güzel bakan güzel görüyor canim ben de bi numara yok, cook teşekkür ederimm😘

Mutlu yıllarınız olsun.
Çok teşekkür ederim sagolun 🤗

Mutlu yıllar ablam ne kadar güzel bir tarih 07/07 :))))
Teşekkür ederim canim kardesim, hepimiz mutlu olalim insallah☺️
E lanemoje olmak bunu gerektirir 😎 aslinda tamamen tesadüf 🤭

Mutlu ve sağlıklı yaşlar nanemolla hanım.

Çok teşekkür ederim sleepwalker beycim sagolun 🤗

Geri