Prensip olarak ikizler burçlarının doğum günlerini kutlamıyorum. Tşk…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşte o gün geldi çattı🤐✨🫡
Burada forumumuzun gangsteri, üye kaçıranı, efendime söyleyeyim kız kaçıranı, alemin delikanlısı, şırdanı tek lokmada mideye indiren, tek yumruğuyla adam deviren jdsh ahaha uzatmıyorum annacığımın doğum gününü kutlayacağız💕 aslında yarın… ama yarına ne kalmış… hiç… (uykum geldi, çoluklu çocuklu kadınım ben) (itiraf ediyorum, bu run durur durur benden önce konuyu açar diye korktum, bu riski göze alamam)
Canım benim, tanıdığım ilk günden beri hep kalbimin baş köşesindesin, her şey değişti ve hiçbir şey değişmedi.
Çok seviliyorsun. Hep iyi ol istiyorum. Hep huzurlu ol. Mutlu yıllar dilerim. Her şey o güzel, temiz, yiğit gönlünce olsun canım benim.
Doğum günün kutlu olsun🥳🥳🥳 @Anna Karenina
bugün itibariyle buranın bana, bize göre jdjd ahah yapmayacağım… neden sen evin babası mısın da hdjd tamam tamam
Öpüyorum![]()
Şırdancı niye yazdın skj şırdancı bekir de takılr yazsaydın skjh sen direkt şırdanı nasıl gömdüğümü yazmışsın skj neyse öğreticim bunları… Run uyandığı gibi’ rakipler ne durumda, start verildi mi gibi sorular sordu.skj at yarışı takip eder gibi bu konuyu takip etti… sanırım kupon yaptı çünkü niye yapmasın… canım larim iyi ki varsın.. seninle bir on yıl daha devirecek sevgiye sahibim.. çok değerlisin yavrum benim. 💐
Herkese çok teşekkür ederim…özel teşekkür edeceklerim de var tabiki….
Prensip olarak ikizler burçlarının doğum günlerini kutlamıyorum. Tşk…
akşama hazırlan canım... şırdana gidiyoruz...Şırdanı niye yazdın skj şırdancı bekir de takılr yazsaydın skjh sen direkt şırdanı nasıl gömdüğümü yazmışsın skj neyse öğreticim bunları… Run uyandığı gibi’ rakipler ne durumda, start verildi mi gibi sorular sordu.skj at yarışı takip eder gibi bu konuyu takip etti… sanırım kupon yaptı çünkü niye yapmasın… canım larim iyi ki varsın.. seninle bir on yıl daha devirecek sevgiye sahibim.. çok değerlisin yavrum benim. 💐
Herkese çok teşekkür ederim…özel teşekkür edeceklerim de var tabiki….

Görsel gelmez diye dua ediyordum tam…. Hep larinin yüzünden skjh direkt yazma adını dedim..kodla…mumlar dikilmiş mecbur gidicez….hangi şırdancıya gidiyoruz……
Yengeç yükselen akrep…yengeç misin… akrep mi…
bedo şırdanları küçültmüş... haberin var mı...Görsel gelmez diye dua ediyordum tam…. Hep larinin yüzünden skjh direkt yazma adını dedim..kodla…mumlar dikilmiş mecbur gidicez….hangi şırdancıya gidiyoruz……
bedo şırdanları küçültmüş... haberin var mı...
deve şırdanı yiyeceğiz bugün, doğum gününe özel...
Bildiğim için bi madalya gelir mi….Yengeç yükselen akrep…
Teşekkür ederim glu 💐Anna Hnm, keyifli, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşlar ve yıllar diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.