Kutlama Mutlu yıllar canım Anna✨🥳

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Larinin acele davranıp 12den yarım saat önce açması run'ı geçmek için ajshkjdsjkf
ne kadar seviliyorsunuz öyle anna hanım.... kaç kişi yarışa girdi konu için biliyor musun...
doğum günün kutlu olsun sevgili Anna...
ikizler burcunu seviyorum ben artık :d
Yüzünün yine her zaman olduğu gibi güldüğü bir sene dilerim... Esprilerine espri kat ki biz de nasiplenelim o gülüşten...
Nice güzel sağlıklı huzurlu -ay cümle sonu gelmedi- mutlu seneler dilerim...

Yalnız ikisininde birbirinden haberi yok slsk ikiside dişli rakip olduklarının farkında ama… ortam kızıştırmadan bıraktım izledim kim açacak önce diye…… Run kendini iyi kumarbaz sanıyor ama en iyi kumarbaz benim…..

Ne var bu ikizlerde ben anlamadım ki skjh zor sevilecek bi burç değil arkadaşlar çekinmeyin bu kadar…..
peki en sevdiğin ikizlerden kacıncı sıradayım.. hangi sırada olduğum benim için çok önemli……

Senden üç sayfalık yazmanı bekliyordum sksj teşekkür ederim azem 💐

Yalnız ikisininde birbirinden haberi yok slsk ikiside dişli rakip olduklarının farkında ama… ortam kızıştırmadan bıraktım izledim kim açacak önce diye…… Run kendini iyi kumarbaz sanıyor ama en iyi kumarbaz benim…..

Ne var bu ikizlerde ben anlamadım ki skjh zor sevilecek bi burç değil arkadaşlar çekinmeyin bu kadar…..
peki en sevdiğin ikizlerden kacıncı sıradayım.. hangi sırada olduğum benim için çok önemli……

Ben oyunu kurallarına göre oynamak isterim.. saat 23:55'te girdim foruma, mesajımı yazacaktım tam 00:00'da yayımlamak üzere hazır tutmayı beklerken... Bir de ne göreyim, falan fıstık mutlu yıllar Anna hanım..
Sana dedik, larien hamle yapar mı acaba, halbuki o da böyle her şeyi tam ve zamanında yapmayı sever diye düşündük.. neyse sorun yok, her şey yolunda.. gidip forumdaki dosthane havayı yorumlayayım.
Mutlu yıllar dilerim.

Doğum gününüz kutlu olsun Anna hanımcığım sevdiklerinizle nice senelere..🎂

İnsanın böyle seven arkadaşları olması bile kutlanası bir şey bu devirde gerçekten çok şanslısınız ve kıskanılası birazda.. .p

Teşekkür ederim iki nokta.. onlar iyi ki var.. sen de iyi ki varsın…

Teşekkür ederim Thalassa hanım💐
Musmutlu yıllar Anna hanımcım.
Teşekkür ederim Özlem hanım💐
Yeni yaşında da evin babası gibi :p samimi ve dobra ve aynı neşeli halinle aramızda olman dileğiyle…Sevdiklerinizle birlikte hayırlı, huzurlu, sağlıklı ve mutlu nice güzel seneleriniz olsun.
skj
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

İyi ki doğdunnn annacım:* tanımadan sevdiğim insanlardan öpüyorummm canısı....
Marlacım nerde kaldı diyordum bende… teşekkür ederim canım benim 💐
Mutlu yıllar dilerim

İkizleri sen mi kötü gösteriyorsun ya skj
Teşekkür ederim…

bir kişi daha vardı sırada konuyu açmak için ama onu bilmiyorsun :d sorma söylemem... yetişemedi garibim ahahahhaah
bir ara dedim üçü arasında bi dördüncü olup bunları kekleyip konuyu dün öğle saatlerinde açsam mı da sonra dedim kendime, yapma bunlar seni yer kshdjhsjd

ben ikizleri seviyorum genel olarak erkeği de... kadını da.. çok konuşuyorlar biraz...ama boş değil hiçbir cümlesi.
Ve komikler erkeği de...kadını da.... ve çok ince düşünceli...erkeği de...kadını da.... (anna : aze tamam anladık ikizler erkeği diyorsun hımm mesaj alındı....)

bugün olaysız bol kahkahalı bir doğum günü diliyorum... 'dostane havasında :d '

Senin Kurmanci niye bu kadar karışık kekê çok zorlandım okurken d Zazaca gibi daha çok
Anna'yı bile kürtçe yazmış tebrik ettim anno...

bir kişi daha vardı sırada konuyu açmak için ama onu bilmiyorsun :d sorma söylemem... yetişemedi garibim ahahahhaah
bir ara dedim üçü arasında bi dördüncü olup bunları kekleyip konuyu dün öğle saatlerinde açsam mı da sonra dedim kendime, yapma bunlar seni yer kshdjhsjd

ben ikizleri seviyorum genel olarak erkeği de... kadını da.. çok konuşuyorlar biraz...ama boş değil hiçbir cümlesi.
Ve komikler erkeği de...kadını da.... ve çok ince düşünceli...erkeği de...kadını da.... (anna : aze tamam anladık ikizler erkeği diyorsun hımm mesaj alındı....)

bugün olaysız bol kahkahalı bir doğum günü diliyorum... 'dostane havasında :d '

Ben anladım azecim…. O zaman onun doğum gününü kim açacak yarışında en dişli rakibin benim… şimdi biz yarışıcaz skjh
seninle konuşunca çenesi düşmeyecek kimseyi tanımıyorum…ikizlerin çok konuştuğunu iddia ediyorsun… peki ben de teraziler daha çok konuşuyor diyorum….
Ben ok yazıyorum sen beş sayfa yazıyorsun… sksj

Eh üçüncü psi… “haklının acelesi yok” yazmış imalı imalı…
İnanılmaz ya… bu seneyi mi beklediniz kfjf Her sene ben açtım ben… neyse iyi ki sinsilik yapıp erken açmışım… çoluk çocuk, uykum filan var diyip run’ı geçtim kfjf benim en büyük rakibim run

Son düzenleme:
Geri