Kutlama Mutlu yıllar canım Anna✨🥳

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Anna Karenina burda etrafına saçtığın samimi ruh halin , özellikle de pozitif neşen ömrünün arda kalan kısmında da sağlığınla beraber eksik olmamasını dilerim.. sevdiklerinin yanı başında olduğu huzur dolu yaşların olsun..

imtihan dünyasın dayız sıkıntılar stresler olumsuzluklar hep gelip geçici olsun senden..

bu diyarlardan saygılar..

Ay ne diyor biri tercüme etsin d

@Anna Karenina biri buraya ingilizce bir pasaj atmış, kedom onun için biri tercüme etsin diyor kfkf bana mesaj atmış ama ben yetişemedim (ulan inşallah herbirimizin sülalesine ingilizce şiir yazmamışlardır kfjf) bana anlatacak bunu yazmış ki “ananın doğum günü konusunda…” ahaha ay 😅💕

@Anna Karenina biri buraya ingilizce bir pasaj atmış, kedom onun için biri tercüme etsin diyor kfkf bana mesaj atmış ama ben yetişemedim (ulan inşallah herbirimizin sülalesine ingilizce şiir yazmamışlardır kfjf) bana anlatacak bunu yazmış ki “ananın doğum günü konusunda…” ahaha ay 😅💕
Gjgufgdihfigdgidhkfhkxgidi

Ben de no pasaran herkese ağlamalı like verdi ya ona laf atıyor sanıyorum… “neye ağladı tercüme edin”gibi anladım…. yeni yaşımla beraber hemen mi yaşlandım… anlama güçlüğü çekiyorum skj
Kedim rahat ya skj kurmanci sohbetler ediyor konuda skj

İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Mutlu yıllar.
İsmail nerelerdesin… siyaset konularına yorum yapmak için senle melnuru denk getirmeye calışıyorum….bi ara CHP’nin gündemini yorumlayalım…teşekkür ederim.
Anna Karenina burda etrafına saçtığın samimi ruh halin , özellikle de pozitif neşen ömrünün arda kalan kısmında da sağlığınla beraber eksik olmamasını dilerim.. sevdiklerinin yanı başında olduğu huzur dolu yaşların olsun..

imtihan dünyasın dayız sıkıntılar stresler olumsuzluklar hep gelip geçici olsun senden..

bu diyarlardan saygılar..

Abi çok teşekkür ederim 🙏

Teşekkür ederim mavi💐

Geç kaldık biraz ama olsun bence dimii doğum günün kutlu olsun canım. Ömrün güzel olsun mutluluk hep senle olsun :*

Geri