Müslüman olmayan bir insanın yaptıgı ibadet kabul olur mu ?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
bazı hocalara kalsan
günde rahat 3-4 kez çıkıyoruz
gibime geliyor
sonra girdin hep bida çıktın

Hiç bir ibadet boşa gitmez
Kabul olmayacak kimin ibadeti derseniz, başkalarının malını çalan hırsızın

O oda inandığı dinin ibadetini yapmıyor mu :/
Soru bana mantıksız geldi.

Allah olmadığımız için cevabını bilemiyoruz. Biliyormuş gibi davrananları da hayatında ortadoğu dini nedir bilmeyen baaağğğzı Hindularla tanıştırmak lazım. Günün birinde o adamların cehenneminde gözünü açmayacağının garantisini verebilir mi bir sormak lazım.

Müslüman olmayan kişinin cennete ebediyen girmemesi gerekiyor sanırım ??? (Bilgilendirirseniz sevinirim)

Hoca sana taktıysa 100lük kağıt versen bile o dersi yaz okuluna bırakırsın gibime geliyor .p

Niye ben Yahudiyim havraya gidiyorum

Ben soruyu şey gibi düşündüm. "Hocam müslüman değilim ama namaz kılıyorum. Sübhaneke falan. Kabul olur mu?"
Böyle düşünüp, bu adam niye ibadet ediyor dedim.
Oysa haklısınız climax bey.
Mesela ben müslüman değilim hiçbir şey yapmıyorum, herkesi de kendim gibi sanıyorum galiba. Tşkler.

Müslüman olmayan için bu konunun önemi yok
Müslüman için zaten durum belli
Neyi anlamaya çalışıyoruz

Allah Allah. Ya Sirius bak anlamıyorsun. Mesela ben koyu katoligim. Çıkardığım istavrozlar boşa mı gidiyor yani?

İslam dininden haberdar olmasaydın belki işe yarardı :D

İbadet Allah ile kul arasındadır. İbadeti Allah için yaparsın, kabul edecek olan da odur.

Ama işte öyle olmuyor. Allah katında hak din ne? İslam. E o zaman o kilisede boşa piyano çalmayacan aga

Vatikan bağğzı kafirlerin, ( hatta kendi dinine mensupların ) bağğzı icraatlerini ibadet saymıyor mesela :

vMBrlu.jpg

Bizim Diyanet'e de bir sormak lazım.

Geri