Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Acaba doğru ibadeti müslümanlarmı yapıyor?
Tanrı herkese eşit davranmalı.
ALLAH'ın bildirdiğine göre cevabınız burada ..
(Ey iman edenler, rüku edin; secde edin; Rabbinize ibadet edin.) [Hac 77]
Bu ayette sadece namazı bahsediyor olmalı.ibadet etmek bence bu kadar kısıtlı bir kavrama sıkıstırılmamalı.
Dinin kaynagı sadece kur'anmıdır?
Müslüman neye dayınarak oluyor ? Sen yada ben ne yaptıka müslüman olduk ? Mevlana gel demedimi ? Rabbim kollarını açmadımı ?
Zaten hristiyan bir kişi o kadar dua biliyorsa ibadete girer ;) bu durum allah ile kulu arasındaki durumdur
İbadetten kastınız nedir merak ettim ?
Müslüman Olmayan insan ibadet mi yapıyor?
Zaten Müslüman olmayan bir insan ALLAH'ın varlığına inanmaz ki. İbadet etmez ki. Şunu dile getirmek istiyorum, Her Müslümanım diyen Müslüman değildir. Burası ayrı bir tartışma konusudur.
Ama çok çelişkili bir konu bu.
kiliseden yazıyorum.ağzım açık kaldıZaten Müslüman olmayan bir insan ALLAH'ın varlığına inanmaz ki. İbadet etmez ki.
Ona ne zamandır insanlar karar veriyor?
Allah katında tüm insanlar eşit değil mi.
Öyle şeyler yazılmış ki müslüman olmayanlar sanki boşa yaşıyor gibi.
Allah in adalet Terazisi asla bi insanın ki ile eşit olamaz
Sen ''İslam dîni araplara gelmemeliydi, bu dinin en kötü yönü bu olsa gerek'' tarzı yazarken herhalde iğneyi kendine batırmamıştın. Şimdi ne hakla çuvaldız ile başkalarını dürtebiliyorsun?
Takva sahibi insanların Allah C.C. katında diğer insanlardan üstün olduğunu bizzat Allah C.C. diyor. Buna senin sandığın gibi insanlar karar vermemekte yani. İslam/Din konusunda ahkâm keserken bence bin kez daha düşün.