Frithjof
Bronz Üye
arap ülkelerinin hali, abd'nin ayakta zor duran kukla başkanı biden'ı, kuzey kore'nin kapalı olma durumunu, ne bileyim ülke insanının bu halini kadim kitaplarla da açıklamayazsın.
Agabey,benim bahsettigim mevzu astrologlarin gaybden haber vermesi veya insanligin kendi irkina verdigi zararin otesin de,varolos ve kainatin hilkatina dair bir mevzu.
Burc yorumlari benim ilgi alanimin disinda bir konu.Dikkat ederseniz astrofizik kelimesini kullaniyorum.Batililar bahsettigim kadim kitaplari yeni kesif,element ve bilimsel bulgular acisindan okurken,biz acaba kimin ask hayati ne olacak,gelecekte ne olacagim,maddi olarak halim ne olacak,meraki ile irdeliyoruz.
Nasa yillarca,bizim cografyamiza ait olan kitaplari,inceledi ve pratiklerini bu dogrultuda gelistirdi.Ogrenilmesi zaruret gerektiren,hayati bir mesele degil,ancak bilinmezi/varolusun sirlarini temasa edenler icin,bilgi her zaman kiymetlidir.Siz kendinizi nasil rahat ve mutlu addediyosaniz o yonde yorumlayin ve yasayin hayati.Ben bu tur konu ve eserleri okurken ideolojiik bakmiyorum.Cunku bu eserlerde ideoloji yok,fikrin temelini olusturan bilgiler var.
Son düzenleme: