Multi üyelik alsa üç saat içinde yakalanacak üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bi gün multimle gelicem ya kendimi test etmek istiyorum :D

multi alıp
kendinizlemi sevişiyorsunuz
ne yapıyorsunuz

Yakalanmak istemeyen yakalanmaz tabi bi gıdım aklı varsa. Ve çoğu üyenin var bence, olmamalı mı yoo öyle bir takıntım yok.

Ama;
Kendinizi övmek için açmayın
Kendini güzel - yakışıklı seçmeye açmayın

Daha yaratıcı ve akıllı multileşmeler yaratın ki yakayı ele verseniz bile hadiii lan o muymuş diyelim : )

Benim gafam bu tarz hinliklere basmiyor
Dakikasinda anlasilirim kesin :D

Farklı platformlarda denemişliğim var, ben istemediğim sürece yakalanmıyorum.

Ana popi karakteriyle gözlem yapıyor trol karakteri saldırıyor , popi karakteri trol karakteri beğeniyor övüyor, trol karakteri bu sefer gözlem yapıyor. Ana karakter saldırıyor. Arada sarılıp kucaklaşıyorlar. Öpüşüp koklaşıyorlar..... Birbirini en iyi onlar anlıyor. Birbirini en çok onlar seviyor. Bravo onlara.. Bu kısır döngü böyle sürer gider....

multi nick bir ara banlandığımda kullanmıştım ilk foruma girdiğim zamanlar.
o zaman da söylemiştim kim olduğumu mutli nicki de banlamışlardı.
forumda bir çok kişi yapıyor ama neden hâlâ multi nick ne demek ondan bile haberleri yok gibi davranıyorlar xd

burayı bu kadar kafaya takmayın
şurayı da takmayın
oralarda da fazla takılmayın

Bir aY multi olmak zorunda oldum sonra yakalandim banladilar kisisel sebepten Sonra Hic birsey hissetmeyince Gene acilmis Ban
Bi de üstüne cagirildim He Oldu canim gelirim sjsjsjjs
Sanirim en uzun ilk defa Forumsaldaymisim Simdi BöYle düsününce.. aslinda düslerde de kalirdim da süresiz ban yedik adama istedigi cevabi verdim
DiYe :D

Başka bir forumda Hüma’yı tanımışlığım var.. .p

Malumatıda bir kavgada aldığı nickle hemen bilmiştim sanırım iyi bir gözlemle herkesi yakalayabilirsiniz..

Geri