Multi üyelik alsa üç saat içinde yakalanacak üyeler

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
@La'edri beni ancak ben istersem yakalayabilirler, bilerek ipucu verdim de öyle anladılar. ve banlamaya kıyamayıp iki kullanıcı adımı birleştirdiler dfkgjdjk

@La'edri beni ancak ben istersem yakalayabilirler, bilerek ipucu verdim de öyle anladılar. ve banlamaya kıyamayıp iki kullanıcı adımı birleştirdiler dfkgjdjk

Erkek gibi yazıyordun zaten.
Misal ben hala sokrates'in erkek olma ihtimalinin daha fazla olduğunu düşünürüm.
Belki ondan anlamamışlardır.

Buraya ilk geldiğimizde benim iki nickim vardı ama niye öyleydi hatırlamıyorum

Listende bende var mıyım @Run Jxjxjjx
Sen kesin random yüzünden yakalanır canım. Ama profesyonel olacağım dersen mümkün değil. Akıllı kadınsın nede olsa, ama tarzının dışına çıkıp yapmacık takılman gerekiyor, yoksa ben bulurum seni.

images
@Run, ben profesyonelim mesela. Yakalayamazlar.

@glu multisiyle bile ayar verebilir... Hemen anlarım ben...

@hihaho yazı ve davranışlardan belli etmemek önemli, ama bir de sisteme takılmamak lazım :) bunu iyi yaparsın bence..
Ama ilk siyasi yazıda kendini ele verirsin.

kimden kaç tane var
hiç haberim yok

gizli saklı bşy yapıyosam işime bakar çıkrm yazmam =))

Multileri istihbarat gibi kullanmak da seçenek. Ruh verip kan verip can vermek yerini dursun köşede ihtiyaç duyunca tıklarım mı diyor Aleyna : )

Selam , iyisin demi

Multileri istihbarat gibi kullanmak da seçenek. Ruh verip kan verip can vermek yerini dursun köşede ihtiyaç duyunca tıklarım mı diyor Aleyna : )

Selam , iyisin demi

e yani karda yürüyecksen belli de etmeycksin izini, ben açıkça laf sokr illegal takp ederm 2 laf içn multi üyelk açmayla uğrşmam =))) netice olarak multim olablr de olmayablr de diyorm ama şu var ki beni multi sananlr vr multi içinde multi =))))

as iyiyim saol seni sormalı

@Yarmagül alsa otuz beş saniyede yakalanır :) hiç beceremez bu işleri.

W alsa anında yakalanır ya, daha kayıt olurken kendini ele verir. Bırak üç saati 38 saniye içinde Nilüfer olduğu anlaşılır.

Geri