Multi üyeliği anlama yolları

Konu sahibi son olarak 3285 gün önce görüldü
siz kimin multisisiniz acaba ?
var olamayacak kadar gerçek duruyorsunuz çünkü[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Heim, benim multim ;p Ayy şaka, gerçek sanılır şimdi mazallah :/

Bir uyelikte ben açıyorum şimdi
İmzandan ve yazım hatalarından hemen cakarsiniz gari[emoji3]

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osturuk kokusundan anlaşılır :pppp

1) Foruma cok cabuk adapte olurlar. Sanki yillardir bu foruma uyeymis gibi hal tavir icerisindedirler.

2) Kullanici adlari genelde forumda daha once bulunmus uyeler ile benzerlik gosterir veya nerede alengerli nickler var onlari kullanirlar. (Tuvalet terligi, Cimbiz vs.)

3) Genellikle forumdakileri taniyor olurlar. Yazdigi mesajlara bakarak anlayabilirsiniz.

4) Forumda once hangi konulara yaziyor, hangi kategorilere bakiyor burdan tespit edebilirsiniz. Genelde banlanan uyelerin tekrar foruma donduklerinde baktigi ilk yer banlanmasina sebep olan kategorilerdir.

5) Ip cakismalari veya VPN kullanimindan dolayi tespit zaten en cok kullandigimizdir.

6) Mail adresleri benzerlik gosterir. Veyahut yeni alinmis olduklarini tespit edebilirsiniz. Gmail ve hotmail hesaplarinda sonundaki numaralar ve semboller fazlaysa buyuk ihtimalle yeni alinmis mail, multi uyeliktir. Son olarak, mail hizmeti veren bir siteden alindiysa da fake veya multi uyeliktir.

7) Bazi akli havada multicikler dogum tarihi bolumune kendi dogum tarihini yazarlar. Bu kisim sonradan degistirilemedigi icin yakalanma oranlari %70'in uzerindedir.

8) Banlandigi uyeligin profiline veya forum icinde sik konustugu kisilerin profillerine bakmis ise, tespiti kolay yapilabilir.

9) Foruma attigi fotograflardan tespit edilebilirler. Ozellikle facebook icerisinden link edinilmisse rahatlikla suc ustu yapilabilir.

Yukarıdaki maddeleri okuyunca multi üye olmadığımı anlamış bulunmaktayım:)
Özelimden az yazmadınız fake multi diye:) :)
Utanın gari:)

Ben üyelik açtığım da bunların hiç birini yapmayacağım
Tskler Fernando

Peki ben tapatalktan takılıyorum mesala oldu ya telim değişti geldim başka nickle kaydoldum eskiden yaptığım hiç bir şeyi yapmıyorum nasıl anlayacaksınız

Evet Fernando bey cvb bekliyorum ben Multi olsam nasıl anlarsınız ama IP adres telefon hesap değişmiş olacak

Yöneticiler kurana el bastırsın girişte..:hehehe:

Yöneticiler kurana el bastırsın girişte..:hehehe:
Direk almasinlar dimi üye önce arastirilsin keşke böyle bir şey olsa face'de üyeleri yöneticiler onaylıyor grupa alırken profili de incelenebiliniyor bu sistem burada da şart

Bu maddeleri okuyunca benim de icin rahatladı =) foruma gelir gelmez üye sözlüklerinde dolananlar var mesela. Ben geldigimde haber konularından cikmiyordum pek taninmazdim o yuzden. Hatta ilk haftaydi sanırım sorgu odasına aday gösterilmiştim. Yeniyim kimseyi tanımıyorum ne alaka dedim kabul etmedim fernando şahit=)
Bir cok insana benzetildim normaldir ama hala 2-3 kişi harici kimseyi tanımıyorum

Direk almasinlar dimi üye önce arastirilsin keşke böyle bir şey olsa face'de üyeleri yöneticiler onaylıyor grupa alırken profili de incelenebiliniyor bu sistem burada da şart

Ona da bir çözüm buluruz biz milletçek ki zaten orada da sahte profil çok bu tarz dalavereler bizden sorulur :cici:

Geri