Multi üyeliği anlama yolları

Konu sahibi son olarak 3285 gün önce görüldü
Ben çoğunu anlarım arada benim de aldığım oldu tebdili üyelik :D
Fakat bende kolay belli ederim profosyonel olamadım :p
Nasıl anlayacağız peki?
Açıkcası yazım tarzı,kullandığı avatar, photoshop yapıyorsa ondaki tarzı.
Ele verir mi? Veriyor en kolay da nefret ettiği kişilere kenli davranmasından anlaşılıyor.

Multi paranoyaklığı ile multi olmayanı bile multi üyelik anlamışcasına havalara girmek.

Biraz paranoyakça sanki.. Ne bileyim, ya da ben kafa yormak için fazla üşengecim..

Foruma yeni üye olup her konuda o nicki görünce kıllanıyorum sacma sapan yorumlar oluyor ..sonra birde samimi oluyor hemen herkesle bilmiyorum huylaniyor insan..
Sonra bir kac gün sonra bakiyorum yorumlar fake diye ucusuyor tamam diyorum fakeymis.

10 tane çakma yazabilirim :ppppp

Ben Yen'i üye olduğum zamanlarda çekiniyordum multiler öyle değil.

Ip adreslerinin olduğu paneli görmeden kim multi kim değil anlayamazsın. Ip numarası çakışması oluyorsa ve bu çakışmaların süzamanı aynı ise multi olduğu belli olur.

Ama onun dışında aynı bölgelerde yaşayan insanlarda bazen ip numaraları ortak gelebiliyor. Çok nadir olsa da, o kimsenin multi olduğunu göstermez.

Multi üyelik açmak işsizliktir. Forumlarda iki tip insana anlam veremem zaten biri reklam yapanlar diğeri ise multi üyelik açanlar..Bence ikisi de aşırı saçma ve mantıksız.

bi sürü nik var
kim nedir onlamı uğraşacam

Genellikle kankalarıyla ileyişim kurarlar.
Eski üyeler -hatta artık foruma giriş yapmayan üyeler- hakkında fikir sahibidirler.

Evet angie Hanım çok haklı katılıyorum.

İlk multim Hatem idi, sonra iki hesabı yönetmek zor olunca Alp diye bir çocuğa devrettim, şuan hesabı o kullanıyor. Sonraki multim Gamer idi, o hesapta çığrından çıkınca birgün sabah sucukçuda ekmek arası sucuk yerken tanıştık İ.U (27) ile, anlattım durumu, kabul etti, bu aralar yoğun diye girmiyor.

Yakında yeni bir multi açarak forumu kasıp kavuracağım.

Yakşamlar.​

Bende Angie hanıma katılıyorum..

Eski kankaları ile yeniden samimi olurlar ve eski üye hakkında her şeyi bilirler siz bunu yüzlerine vurunca da forumdan topluca göç ederler neyse ki bizim forumda böyle şeyler olmuyor..Bu yazımda zaten forum dışı.. :d

Bu konuyu açma amacim tehlikeli birinin 4 farklı kişiliğe burunup forumda gezdiğini fark etmem yüzünden olmuştu.
Hala düşüncelerim değişmedi her ne kadar aksini iddaa etseler bile ikna olmuş değilim.
Ve o 4 farklı kişi ortalıkta yok.
Her gün girdikleri forumda uzun süredir yazmıyorlar

O devealper yani Evanescence değilse ben birşey bilmiyorum.d
Zaten kendisi kız olarak burada kaç kişiyle çıkmıştır.
Ama erkek ya.d

Yeni üye yoktur multi üye vardır arkaaşlar.

Derken :D olaya fransiz kaldim sanirim :D

Geri