Multi üyeliği anlama yolları

Konu sahibi son olarak 3285 gün önce görüldü
Kim bunlar ya biri bana da söylesin

Bu konuda çok yetenekli arkadaşlar var sağolsunlar haber de veriyorlar:p

Kimileri ip değiştirir demek gibi hurafesel yorum yapmışken,kimileri de admin paneli mucizesini keşfetmiş :) Bazı arkadaşlar ne kadar cahilsiniz :) Admin paneli diye bir şey var heralde :) oraya narin ellerinizle IP adresini yazınca çıkar ve banlanır zaten üye :) Bazılarınız önyargılı olmak yerine bu kadar basit bilgilerin peşine düşse keşke :) Böyle basit şeyleri bile bilmeyen insanlar her zaman rahatsız etmiştir beni ;) Bazıları kötü ve ard niyetli.. eğitimsiz olmak böyle bir şey galiba ;) Forumdan gittikçe daha da soğuyorum ;) keşke samimi ve iyi niyetli olabilseniz :)

bkz. IP adresi değiştirmek mi? o da na? hiç anlamam böyle işgüzar işlerden,kati suretle de tarağım olmaz.Sadece Norton 2017 internet security yüklü pcm ve kız oğlan kız IP im ile sizlerleyim.
Sahi IP ne demekti tam olarak

Genellikle esas nicklerinin profillerine de bakarlar.
Bazen bir kelime bile yetebiliyor çözmek için.

Bana açık açık yazmalı yoksa anlayamıyorum :sırıt:

valla istediği kadar rol kessin, kim olduğu tarzından anlaşılıyor. bu konuda yanılma payım %2 falan. 135 yıllık forum kariyerimin bana kazandırdığı bir özellik olsa gerek. xd

ultra multi var ki her nicke gore karakterini farkli tasarlamis, karsisindaki kisiyi iyice tanidiktan sonra onun yasam tarzina uygun seyler yazip yakinlasan, sonra kendi sozlugune diger karakterlerle yazan sonra da :mrslkm: dilim varmiyor...

Podzemlje nickiyle gif tanrısı olma maksadıyla multi olarak geldim.

Normal şartlar altında kimin kim olduğunu az çok anlıyorum da; malumat ve tayfası diyeyim, onları bir türlü anlayamadım. Crop Yüksel mi? Yüksel feveran'ın nickinde mi? malumat kendi nickiyle burada değilken herkesin nickini az az kullanıyor muydu? Podzemlje kimdir? İç Oğlanı kimdir? Bunlar ne yapmak, nereye varmak istemektedirler?

Heykırım direkt çözüyorum nasıl demeyin heykır olmanıs lağzım.​

multi üyeliği anlama bölümü ana bilim dalında prof olarak görev yapmaktayım çözemediğiniz tipleri bana paslayın arkadaşlar. ateşlerini alıp yollarız fhhfhd.

kız maria sen de var ya sanki çok biliyormuş gibi bi de konu açmış. ben sokrates'ken neredeyse bana aşık oluyordun amaaaaa:tatlı: shdjdk MARİA DÖN LÜTFENNN:malumat:

amelie ile larien
amber ve lena
salkım ve almi bunlar aynı kişiler

Bu konuyu malum kız için açmıştı konu sahibi o kız başka nicklerle aramızda ve onu fark etmediğimizi sanıyor.. .d

o kızı fark etmeyenlerden biri benim.
fakat "üç ayrı kadın üyelik ve tek kişi" bu efso olayı duymuş idim. ben en son nicki ile biliyordum eğer söylenenler doğruysa, sonra evlendi sanırım. iyi kızdı :malumat:
bi de bişi dicim ya ben hiş annamıyorum, ya okudum bu konuyu baştan sona hiç bişi canlanmadı güzel kafamda.

Geri