Multi üyelerin forumdan sevgili yapması..

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Ay T.T çok meşhurdu değil mi bende hatırlıyorum ama sevgili olayları duymamıştım sadece foto kullanıyordu gerçi öyle çok fazla üye gelip geçti neyseki bizim ajan gibi üyelerimiz sayesinde fazla uzun sürmeden sonuçlanıyor sevgili yapmaya fırsat kalmadan ifşalanıp kaçıyorlardı :D

Arkadaşlar satılık, kız nicki sayılabilecek minimum 1 K mesaj sayısı olan, 2016-2018 kayıt tarihli üyelik arıyorum varsa satacak pazarlık yapalım, ödeme steam bakiyesi üzerinden olacak. Artık bi kız çar açıp kel, abazan arkadaşların kontörlerini yemek şart oldu.

müsait bir zamanda
sevgili yapacağım
sap çıkarsa döverim
çok pis döverim

Ne Multi üyesi yahu günleridir bir tane foruma yabancı kişi gelmedi. Tek yabancı Lupe vardı, oda gitti.

Ne yapmam lazım bu yabancı durumunu üzerimden atmak için?
İçselleştiriyorsun beni.

Ne yapmam lazım bu yabancı durumunu üzerimden atmak için?
İçselleştiriyorsun beni.

Hiç bir şey yapmana gerek yok benimkisi sadece mübalağa canım.
Kendi adıma seni kabullenmiş bulunuyorum ve ayrıştırma bize göre değil. Forum bir bütün ve içerisinde bulunan herkes forumun ortak bireyi.
Yazıların, davranışların ve foruma adapte oluş sürecin çok hızlı ve güzel gelişti, herhangi bir sorun teşkil etmiyor veya aksi durumda olsa kimseyi ilgilendirmez.
Lütfen yanlış anlaşılma durumunu ortadan kaldıralım, bu durumu bir oralet içerek çözmemiz lazım sanırım :) sevgiler efendim.

Hiç bir şey yapmana gerek yok benimkisi sadece mübalağa canım.
Kendi adıma seni kabullenmiş bulunuyorum ve ayrıştırma bize göre değil. Forum bir bütün ve içerisinde bulunan herkes forumun ortak bireyi.
Yazıların, davranışların ve foruma adapte oluş sürecin çok hızlı ve güzel gelişti, herhangi bir sorun teşkil etmiyor veya aksi durumda olsa kimseyi ilgilendirmez.
Lütfen yanlış anlaşılma durumunu ortadan kaldıralım, bu durumu bir oralet içerek çözmemiz lazım sanırım :) sevgiler efendim.

Adaptasyonum iyidir belirtmiştim.
Meselenin özünü bana dokundurman şaşırttı.
Duygusal bir açlığım yok, suni gelen herşey için mekanizmam devrede.
Peki bakalım, kuşburnu olsa çok iyi olur.
Hesaplar senden. D

Adaptasyonum iyidir belirtmiştim.
Meselenin özünü bana dokundurman şaşırttı.
Duygusal bir açlığım yok, suni gelen herşey için mekanizmam devrede.
Peki bakalım, kuşburnu olsa çok iyi olur.
Hesaplar senden. D

Kuşburnu da severiz merak etme, aslında sana dokundurma yoktu Lupe hanımcığım. Durumu başbaşa kuşburnu içerken anlatmak isterim.
Randevu için tekrar iletişime geçeceğim :) biraz beni gözlem yapmış olsan böyle göndermeli veya imalı sözleri sevmem, fazla net biriyimdir.
Sen randevu defterine bir bak lütfen, nede olsa popüler birisin :) beni ön sıralardan bir yere yaz. Mahallede bana number one Şeytan Sakal derler :nGQW8N:

Kuşburnu da severiz merak etme, aslında sana dokundurma yoktu Lupe hanımcığım. Durumu başbaşa kuşburnu içerken anlatmak isterim.
Randevu için tekrar iletişime geçeceğim :) biraz beni gözlem yapmış olsan böyle göndermeli veya imalı sözleri sevmem, fazla net biriyimdir.
Sen randevu defterine bir bak lütfen, nede olsa popüler birisin :) beni ön sıralardan bir yere yaz. Mahallede bana number one Şeytan Sakal derler :nGQW8N:

Dil süsleme edebiyati falan mı okudun, nasıl bu kadar cafcaflı oluyorsun bunu da anlatır mısın?
Geleni kovacak kadar kaba değilim, ne zaman istersen dinleyebilirim. Akabinde Lakabın da hikayesini merak ettim.:)

Dil süsleme edebiyati falan mı okudun, nasıl bu kadar cafcaflı oluyorsun bunu da anlatır mısın?
Geleni kovacak kadar kaba değilim, ne zaman istersen dinleyebilirim. Akabinde Lakabın da hikayesini merak ettim.:)

Malumunuz kafada saç seyrek benim, uçak pisti gibi yani, yanlarda saç var eh ensede de var tabiki.
Tanrı da demiş ki bu çocuğun saçlarını aldık ona sakal verelim.. bakma kafada saç olmadığına sakallarım çok gür ve sert aynı kaslarım gibi :$
Sürekli kumar oynanan lokal de takılan birisiyim, ayrıca kumar oynamayı da çok severim. Durum böyle olunca şans getirmesi için isteyen kişiye sakalım dan bir tel çekip üzerine atıyorum (siyah olandan) bir de sevmiyor olduğum kişiler var onlara da atıyorum (kızıl olandan) işte bu yüzden şeytan sakal derler bana. Bulunduğum yer zaten "hergele yolu" (öküz, inek, koyun) otlama yeri.
Bu arada senin lakap nedir senden de bir hikaye dinlemek isterim, ha şunu da belirtmek istiyorum, öyle gel falan demekle gelmem, ciddiyeti görmek isterim. Ağzının ucuyla gelene yok demek hoşuma gitmedi açıkçası, sanki yazarak pek anlaşılma olmuyor gibi acaba sukuplaşma yapsak mı?

Malumunuz kafada saç seyrek benim, uçak pisti gibi yani, yanlarda saç var eh ensede de var tabiki.
Tanrı da demiş ki bu çocuğun saçlarını aldık ona sakal verelim.. bakma kafada saç olmadığına sakallarım çok gür ve sert aynı kaslarım gibi :$
Sürekli kumar oynanan lokal de takılan birisiyim, ayrıca kumar oynamayı da çok severim. Durum böyle olunca şans getirmesi için isteyen kişiye sakalım dan bir tel çekip üzerine atıyorum (siyah olandan) bir de sevmiyor olduğum kişiler var onlara da atıyorum (kızıl olandan) işte bu yüzden şeytan sakal derler bana. Bulunduğum yer zaten "hergele yolu" (öküz, inek, koyun) otlama yeri.
Bu arada senin lakap nedir senden de bir hikaye dinlemek isterim, ha şunu da belirtmek istiyorum, öyle gel falan demekle gelmem, ciddiyeti görmek isterim. Ağzının ucuyla gelene yok demek hoşuma gitmedi açıkçası, sanki yazarak pek anlaşılma olmuyor gibi acaba sukuplaşma yapsak mı?
Ilginç.
Hiç gerek yok gayet anlaşılırsın bence.
Konuk olduğumda sorsaydınız söylerdim, ;) ayrıca ben dinleyiciyim daha çok.
Hoşuna gidecek şeyleri benden duymayacağın kesindir.
Bir başka konuda görüşmek üzere sevgili run.

Ilginç.
Hiç gerek yok gayet anlaşılırsın bence.
Konuk olduğumda sorsaydınız söylerdim, ;) ayrıca ben dinleyiciyim daha çok.
Hoşuna gidecek şeyleri benden duymayacağın kesindir.
Bir başka konuda görüşmek üzere sevgili run.

Garsona seslendim kuşburnu iptal by :)

sevmek güzel şey. yapsınlar tabii
multiler de sever......

Multi de olsa insan insandır

Diğerleri yapmıyor mu sorusunu akla getirir.

Düşünsenize o zaman yeni sevgiliniz, eski sevgilinizmiş.... Oturup karşılıklı birbirinize.. birbirinizi kötülüyomuşunuz....

Multi bir nick ile bu ara flörtüz pozisyonuna gelmemize az kaldı. Acaba kimin multisi :) önemi yok, çok iyi anlaşıyoruz ahahaha.

Geri