Multi üyelerin forumdan sevgili yapması..

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Sizin zaaflarınızı zevklerinizi bildikleri için usulca sokulurlar anlamazsınız bile aman dikkat diyelim.. .d

Benim multim olsa kız olmazdı erkek olurdu. Kızlara yürürdü ahsisjsjs.

Ne güzel dertler var.
Imreniyorum.

Bilgilendirme için teşekkürler.

üç nikin olsa
üçüyle de sevgili olsam
ben yine seninle sevişirim

Beni henüz kötü emellerine alet eden bir kadınla karşılaşmadım..
Tanrı kötü niyetli sinsi kadınların sevgilisi hatta oyuncağı olmaktan korusun bizi..

multi hesap açıp kendime yürüsem devamlı övsem kendimi böylelikle dikkat çeker haftanın en popisi olabilirim

Artik Pc yi Silmek İçin Nemli Bez Kullanıyorum. Ama Yaparsak Birgün Forumda Sevgili Benimle Beraber Mücadele Edecek IRCFORUMLARI.com.tr `nin Büyümesi Gelişmesi için Unutmasın Aşkımız Bile IRCFORUMLARI..com.tr İçin. Önceki Yıllar Olsa Konuşsa Değil mi eviL thelord Bahtiyar Cehennem :) Cappy ler Leylamey ler Cemre ler Beyonce ler Duru lar Azra lar Her ilden Her Harf den En Az Üç Adet Vardı . Baba Yorgun :p

Şükür bu gün de saçma konu ve içerik okuyup utandık.

Son düzenleme:
Artik Pc yi Silmek İçin Nemli Bez Kullanıyorum. Ama Yaparsak Birgün Forumda Sevgili Benimle Beraber Mücadele Edecek IRCFORUMLARI.com.tr `nin Büyümesi Gelişmesi için Unutmasın Aşkımız Bile IRCFORUMLARI..com.tr İçin. Önceki Yıllar Olsa Konuşsa Değil mi eviL thelord Bahtiyar Cehennem :) Cappy ler Leylamey ler Cemre ler Beyonce ler Duru lar Azra lar Her ilden Her Harf den En Az Üç Adet Vardı . Baba Yorgun :p
Unu eledik eleği astık eyy gidi eyyyyyy :))

Panasonic GD55 cihazımdan mobil olarak gönderildi

Harbi ya. Eskiden daha güzeldi. Nick bayan ama arkasında erkek vardı abi adam kaç erkeğin duyguları ile oynamıştı. Lan hatırlıyorum Su`Perisi miydi neydi? Allahtan o ara mesajına cevap vermemişim fjejfjejjfkwkf ne patladıydı olay ha. Fake üyeliklere dikkat.:D

Su perisi erkek çıkınca büyük şaşkınlık yaşamıştım. Onca erkeği de kadınım diye nasıl dolandirdi helal....

Durun Oyundayım Size Leylameyle Olan askımı Anlatacam
Unu eledik eleği astık eyy gidi eyyyyyy :))

Panasonic GD55 cihazımdan mobil olarak gönderildi

Harbi ya. Eskiden daha güzeldi. Nick bayan ama arkasında erkek vardı abi adam kaç erkeğin duyguları ile oynamıştı. Lan hatırlıyorum Su`Perisi miydi neydi? Allahtan o ara mesajına cevap vermemişim fjejfjejjfkwkf ne patladıydı olay ha. Fake üyeliklere dikkat.:D

Geri