Multi üyelerin forumdan sevgili yapması..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Su perisi erkek çıkınca büyük şaşkınlık yaşamıştım. Onca erkeği de kadınım diye nasıl dolandirdi helal....

Forumda ki geçmişime bak defalarca onun erkek olduğunu söyledim :) kaç admin ile sevgili oldu ahahaha. Kaç kişiyi kandırdı, hele ki en son ki evlilik fotoğrafı hala hafızamda. Selam olsun Su`Perisi reyiz.

Forumda ki geçmişime bak defalarca onun erkek olduğunu söyledim :) kaç admin ile sevgili oldu ahahaha. Kaç kişiyi kandırdı, hele ki en son ki evlilik fotoğrafı hala hafızamda. Selam olsun Su`Perisi reyiz.

abi keşke sen de multi olsan, adın cafer değil de canan olsa ve ben bunu seninle ilk buluşmamızda bizzat görerek öğrensem...............

Beni alıntı yapip durma be ben senle küsüm by

Ben şeyi anlamadım multisiyle mi sevgiliymiş gibi görünüyor yoksa multi takılıp birini tanıyıp çözüp başka nickle mi sevgili oluyor.

Ben şeyi anlamadım multisiyle mi sevgili oluyor multi takılıp birini tanıyıp çözüp başka nickle mi sevgili oluyor.

Tam karşılığı "bait love" ama nasıl yutuyorlar bu yemi orasını bilmiyorum. Galiba kurbanlar aşırı abazan , ya da ötelenmiş sevgiye muhtaçlardan seçiliyor. Yapan taraf da tam olarak bunlar bulunuyor tahmin ettiğim kadarı ile. Bazen real de olamadığı insan kılığına bürünmeye olanak tanıyor internet alemi. Cd gibi de düşünülebilir.

Multi olmayıp sevgili yapamamak kadar acı değildir...

Multi üye olsada yazım biçimi değişmez kolay kolay salak değilseniz anlayın pls. Jxjxjx

fake çıkacak diye karıya kıza da yürüyemez olduk, en sonunda feveran'a yürüyecem en azından ne çıkacağını biliyoruz sürpriz olmaz.

Kardeşim kapı önünden sıra numaranı al kenara otur sesssizce sıranın gelmesini bekle

Son düzenleme:
Anca multi diyonuz isim verin isim.... insanları paranoyaya bağlatmayın....

Geri