Muharrem İnce Ne Anlatmak İstedi? Chp Seçmeni Neresini Anlamadı?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bak ben artık çabuk gerilmeyen, sinirlenmeyen sakin bir insanım ama şu, "Kuru ekmek yeriz yine de rererö" diye konuşan insanları görünce aklımı kaçıracak oluyorum. Bunlar vatan denen şeyi kuru kıraç bir toprak parçası sanıyorlar. Vatan dediğin şey salt o kıraç toprak değil, o toprağı kıymete değer kılan şey o toprağın üstünde yaşayanlar ve yaşantıları.

Aziz Türk milleti kuru ekmeğe muhtaç olmasın diye bu kıraç toprağı vatan yapan atalarımız kanlarından, canlarından oldular. Sırf Türk milleti Anadolu denen bu coğrafyada güven içinde müreffeh bir yaşam sürsün diye insanlar ne açlık düşündüler ne de susuzluk. Sırf bugün, aptalın teki çıkıp "Gerekirse kuru soğan yeriz" demesin diye o yüce ve fedakar insanlar kurşun yediler. Ulan vatan dediğiniz şey toprak değil, bir fikirdir, bir histir, bir var olma mücadelesidir. Sen vatan dediğin toprağın üstünde sersefil yaşıyor, elin yedi yabancısı tarafından tehdit ve hatta taciz ediliyor ve bu topraklarda bir sığıntı gibi yaşıyorsan zaten vatanını kaybediyorsundur. Türk milletinin huzur içinde refah yaşayamadığı her an atalarımıza, bu toprakları vatan yapan insanlara ihanettir. Türk milleti dünyanın ileri medeniyetleri gibi refah içinde yaşasın diye canından can, kanından kan verdi o insanlar. Siz salak salak soğan, ekmek muhabbeti yapın diye değil. Türk milleti soğan ekmeğe muhtaç olacak, ona buna el açacak bir millet değil ulan. Aklınızı başınıza alın ve salak saçma konuşmayı bırakın.

ben arik siyasete karismiyorum lütfen beni zorlamayin

dogru yasak ama üzerini aramiyorlar
mesela bende resim cektim
adam bana dedi cep telefonunu birak bende adama dedimki cep telefonum yanimda yok
bazilarida ikinci telefon almis yanina
Yalan söylemek ayıp mrt yakıştıramadım sana

hiç sanmıyorum etrafa bok atmaktan kafalarını anlamak ve empati kurmak için kullanmaya vakit bulamıyorlar.

Anlamak için ileri değil, ortalama da olsa bir zeka gerekiyor. Sorun yersiz olmuş w

• Beğen
Tepkiler: W
Nedir bu Muharrem İnce ısrarı? Herkes kendisini sevmek ve söylediklerine katılmak zorunda mı?

CHP seçmeni genel anlamda İnce'yi zaten pek sevmez ve bu seçim sonrası daha da sevmez hale geldiler.

Kendiniz gibi düşünmeyeni aşağılama ve hakaret etme hakkınız bulunmuyor arkadaşlar...Kimse İnce ile aynı görüşte olmak zorunda değil.

@Lefty buraya onlarca ince taraftarına hakaret edilen mesajı ( ki siz yöneticiler de şahitsiniz bu duruma ) atardım da itle köpekle muhatap olmak istemiyorum. O yüzden kendiniz gibi düşünmeyeni sizin de aşağılama hakkınız bulunmuyor. Sizi bir kez de sizin görüşünüzden olmayan insanlara edilen hakaretlerin altına bu yorumu yaparken göreyim, ricamdır. Senin savunduğuna hakaret edilince görmeyelim sadece, olur mu?

@Lefty buraya onlarca ince taraftarına hakaret edilen mesajı ( ki siz yöneticiler de şahitsiniz bu duruma ) atardım da itle köpekle muhatap olmak istemiyorum. O yüzden kendiniz gibi düşünmeyeni sizin de aşağılama hakkınız bulunmuyor. Sizi bir kez de sizin görüşünüzden olmayan insanlara edilen hakaretlerin altına bu yorumu yaparken göreyim, ricamdır. Senin savunduğuna hakaret edilince görmeyelim sadece, olur mu?
Kılıçdaroğlu başlıklarını bir incele istersen... İfade özgürlüğü kapmasında her görüşe izin veriliyor ancak hakaret varsa gördüğümüzde mutlaka müdahale ediyoruz. Raporlamak sureti ile sizler de yardımcı olmalısınız yoksa her başlıkta her yorumu okuma şansımız / vaktimiz olmayabiliyor.

Lefty ikili diyaloğa girmek istemiyorum seninle. Hep aynı yorumu yapmayın rica ediyorum. Hakaret edilen yorumun altında yönetici yorumu var, görmedim lafı pelesenk olmasın dilinize. Sizi sadece bir kez de karşıt görüşe hakaret eden insanların karşısında görelim. Uzatmak istemiyorum

Geri