Muharrem İnce Ne Anlatmak İstedi? Chp Seçmeni Neresini Anlamadı?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
çok gerisini bilmiyorum tabikii ama sanki akp döneminde bir ara kapanmamış mıydı uzun bir süre?
Hep yedekleri vardı. AKP kapanmayı zorlaştırdı. Çünkü hep yedeği çıkıyor zaten. Suçu işleyen kişiye odaklanmasını daha etkin olarak gördü. Değişen pek bir şey olmadı. Çünkü kişi de zaten kukla. Yerine hep bir yenisi bulunuyor.

Hep yedekleri vardı. AKP kapanmayı zorlaştırdı. Çünkü hep yedeği çıkıyor zaten. Suçu işleyen kişiye odaklanmasını daha etkin olarak gördü. Değişen pek bir şey olmadı. Çünkü kişi de zaten kukla. Yerine hep bir yenisi bulunuyor.
anladımm. o kadar eski siyaseti bilmiyorum şu hdp öncesi partileri hiç bilmiyorum çok ilgi alanıma da girmiyor zatenn teşekkürler yine de

adamın kalkıp bu millete ekonominin halini göstermesi, bu durumu anlatması bile eleştiriliyor, kendince şakalar yapılıyor. gerçi mitinge taşlı saldırıya alkış tutan kişilere ne anlatabilirsin, ne anlayabilirler. kılıçdaroğlu'nun çabasına üzülüyorum.

Bu ülkede karnın patates ile, et ile, fasulye ile, ekmek ike,..... doymuyor, evin gaz ile kömür ile ısınmıyor, araban benzin ve mazot ile hareket etmiyor, adalet hukuk ile verilmiyor. Bunların tümü din ile vatanperverlik ile oluyor. Fasulyeyi konuşmayı küçünseyen zihniyete ne anlatırsan anlat fayda etmez. Vatan millet sakarya, namaz, bayrak, kader, nas,.... ile gel hemen destek bulursun.

adamın kalkıp bu millete ekonominin halini göstermesi, bu durumu anlatması bile eleştiriliyor, kendince şakalar yapılıyor. gerçi mitinge taşlı saldırıya alkış tutan kişilere ne anlatabilirsin, ne anlayabilirler. kılıçdaroğlu'nun çabasına üzülüyorum.

O değilde bunlara bişi demiyorsun ? Tabikide bunlara özgürlük isteyene tepkimi koyacağım. Osman Kavala için selo.icin oy istedi ? Ne anlatiyorsun sen ya salça ekmek yerim . Feti sekin desem ? İyiki varsın eren desem ?
Bunlar için çaba veriyorsa vermesin ağa yerin dibine batsın çabası .
Screenshot_2023-05-14-16-08-58-022_com.twitter.android.jpg

O değilde bunlara bişi demiyorsun ? Tabikide bunlara özgürlük isteyene tepkimi koyacağım. Osman Kavala için selo.icin oy istedi ? Ne anlatiyorsun sen ya salça ekmek yerim . Feti sekin desem ? İyiki varsın eren desem ?
Bunlar için çaba veriyorsa vermesin ağa yerin dibine batsın çabası .
Ekli dosyayı görüntüle 81884
vatan, millet, sakarya diyerek çok boş konuşuyorsun. altını doldurabileceksen konuş.
chp'nin dört dörtlük olduğunu kimse dile getirmiyor. demirtaş ve kavala konusu olsun, chp'nin içerisindeki sezgin, canan tayfası olsun bunlarla ilgili defalarca yazdık yine yazarız merak etme. yıllarca terörle mücadele eden, hayatlarını hapiste geçiren, silah arkadaşlarını hem terörle mücadelede hem siyasi olarak yapılan yanlışlar sonucu kaybeden vatan evlatları bile desteğini verirken, chp=pkk algısı yapmanız. hdp masada olmamasına rağmen (dışarıdan desteği tartışılır, bunu tartışabiliriz) türk ve devlet düşmanı hüdapar'ın yanınızda yer alması, bunları şirin göstermeniz sizin milliyetçiliğinizi ortaya koyuyor zaten.

vatan, millet, sakarya diyerek çok boş konuşuyorsun. altını doldurabileceksen konuş.
chp'nin dört dörtlük olduğunu kimse dile getirmiyor. demirtaş ve kavala konusu olsun, chp'nin içerisindeki sezgin, canan tayfası olsun bunlarla ilgili defalarca yazdık yine yazarız merak etme. yıllarca terörle mücadele eden, hayatlarını hapiste geçiren, silah arkadaşlarını hem terörle mücadelede hem siyasi olarak yapılan yanlışlar sonucu kaybeden vatan evlatları bile desteğini verirken, chp=pkk algısı yapmanız. hdp masada olmamasına rağmen (dışarıdan desteği tartışılır, bunu tartışabiliriz) türk ve devlet düşmanı hüdapar'ın yanınızda yer alması, bunları şirin göstermeniz sizin milliyetçiliğinizi ortaya koyuyor zaten.
Temel karamollaoglunu hüda para gönderen kim ? Canan Kaftancıoğlu hüdapardan acik açık destek istemedimi.? Ya tiner felan mi kokluyorsunuz veya görmek mi istemiyorsunuz? Ee sen yazıyorsun da tartışabiliriz diye bunun tartisilicak bir durum olarak görmüyorum.? Elinde bilgi belge varmı hadi gidip şikayet edelim ? Suçsuz yatıyor diye. Hep algı ... Ha son olarak İYİKİ VARSIN EREN . İYİKİ VARSIN FETİ SEKİN . İYİKİ VARSIN ÖMER HALİS DEMİR. Ve daha niceleri rabbim peygamber efendimize komşu eylesin.Screenshot_2023-05-16-09-23-23-352_com.twitter.android.jpg

hüdapar'a yanaşan veya yanaşmak isteyen o kişileri de konuşuruz, demirtaş'ın durumunu da konuşuruz da inan ikimiz için zaman kaybı olur, değmez.

hüdapar'a yanaşan veya yanaşmak isteyen o kişileri de konuşuruz, demirtaş'ın durumunu da konuşuruz da inan ikimiz için zaman kaybı olur, değmez.
Yani Kılıçdaroğlu göndermedimi temel i ? Temel kafasına göre gidip oymu istedi veya 6+1 masadan habersiz HÜDA-PARa mi gitti ?

Geri