ibadeath
Elmas Üye
Seni anlatıyor resmen ya, neyse az kaldı gönderiyoruz dedeyi yazlığabu mu muhalif sAD:ASD:A algı oyunundan başka bişi değil.. gerçek muhalif rabia işaretini hemencecik yapamaz eli titrerSS:A:SD:FS
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni anlatıyor resmen ya, neyse az kaldı gönderiyoruz dedeyi yazlığabu mu muhalif sAD:ASD:A algı oyunundan başka bişi değil.. gerçek muhalif rabia işaretini hemencecik yapamaz eli titrerSS:A:SD:FS
ya hepsini boşver bunların meclise girmesi çok korkunç gelmiyor mu size de ? Gerçekten çok korkunçlar ilerde bu arap ülkelerinden gelenlere vatandaşlık verdiğimiz insanların da bunları destekleyeceklerini düşündükçe daha da çıldırıyorum.sSeni anlatıyor resmen ya, neyse az kaldı gönderiyoruz dedeyi yazlığa
ya hepsini boşver bunların meclise girmesi çok korkunç gelmiyor mu size de ? Gerçekten çok korkunçlar ilerde bu arap ülkelerinden gelenlere vatandaşlık verdiğimiz insanların da bunları destekleyeceklerini düşündükçe daha da çıldırıyorum.s
ya hepsini boşver bunların meclise girmesi çok korkunç gelmiyor mu size de ? Gerçekten çok korkunçlar ilerde bu arap ülkelerinden gelenlere vatandaşlık verdiğimiz insanların da bunları destekleyeceklerini düşündükçe daha da çıldırıyorum.s
HDP bile var mecliste. Ülkenin tamamının temsil edilmesi seni neden geriyor? Siz ülkenin sahibi değilsiniz ki. Herkes ile aynı haklara sahipsiniz. İşte buna Demokrasi deniyor.
konu şeriyatcı bir parti ve bize küçüklüğümüzden beri devletin dini olmadığı öğretildi ve bu parti dinle devlet işlerini ayıramayan aynı gören bir parti . Ayrıca hdp kendi isteğiyle destek vermek istemiş 6lı masada yok bile chp listesinden seçime mi katılcaz demiş? ki dedem onlarla yol yürüyor olsun.Biz bunları daha önce işledik anlattık, apoya özgürlük isteyenler ile dedenin yol yürümesine ne diyorsun o dokunmuyor mu kanına
Ben HDP'yi Terörü destekleyen ve bunu da açık olarak belirten bir Parti olarak örnek vermiştim.konu şeriyatcı bir parti ve bize küçüklüğümüzden beri devletin dini olmadığı öğretildi ve bu parti dinle devlet işlerini ayıramayan aynı gören bir parti . Ayrıca hdp kendi isteğiyle destek vermek istemiş 6lı masada yok bile chp listesinden seçime mi katılcaz demiş? ki dedem onlarla yol yürüyor olsun.
Ya ne güzel seçmensiniz kemal dede çok şanslı kendisine koşulsuz bağlı bir kitle varkonu şeriyatcı bir parti ve bize küçüklüğümüzden beri devletin dini olmadığı öğretildi ve bu parti dinle devlet işlerini ayıramayan aynı gören bir parti . Ayrıca hdp kendi isteğiyle destek vermek istemiş 6lı masada yok bile chp listesinden seçime mi katılcaz demiş? ki dedem onlarla yol yürüyor olsun.
bende diyorum ki hdp yi ben desteklemiyorum ki 6lı masa da desteklemiyor onlar bizi destekleme kararı vermiş.. Ayrıca hdp yi meclise sokan da halk zaten bu parti olmadan önce zaten doğudakiler akp ye veriyordu. bir nevi şu an ki hdp seçmenleri aslında eski akp seçmenleri bu dönüp dolaştırıp nasıl chp seçmenine terörist algısı yapılıyor bunu anlamıyorum. Ayrıca zaten kemal dedem terör saldırısına uğrayan tek veya sayılı liderlerden biri nasıl teröre destek verebilir? veya teröre destek veren bir partiyle aynı düşünce yolunda yürüyebilir?Ben HDP'yi Terörü destekleyen ve bunu da açık olarak belirten bir Parti olarak örnek vermiştim.
konu kemal ahmet de değil partinin görüşlerini kendi açıma doğru buluyorum sadeceYa ne güzel seçmensiniz kemal dede çok şanslı kendisine koşulsuz bağlı bir kitle var
bende diyorum ki hdp yi ben desteklemiyorum ki 6lı masa da desteklemiyor onlar bizi destekleme kararı vermiş.. Ayrıca hdp yi meclise sokan da halk zaten bu parti olmadan önce zaten doğudakiler akp ye veriyordu. bir nevi şu an ki hdp seçmenleri aslında eski akp seçmenleri bu dönüp dolaştırıp nasıl chp seçmenine terörist algısı yapılıyor bunu anlamıyorum. Ayrıca zaten kemal dedem terör saldırısına uğrayan tek veya sayılı liderlerden biri nasıl teröre destek verebilir? veya teröre destek veren bir partiyle aynı düşünce yolunda yürüyebilir?
video da aynı şeyleri neden anlayamıyoruz acaba adam bunun tekrar açıklamasını da yaptı zaten başa geçsem direkt benim çıkarmam gibi bir durum söz konusu olamaz mahkemeler var diyor. insan hakları mahkemesin de bile demirtaş'ın suçsuz olduğu çıkmış ortaya. Kemal dedem adalet getircem diyor.
kesinlikle en hayırlısı olsun ama zaten o attığın video da kırpma medya işte işine geleni alıyor... .sİşte sorun burda orda başka burda başka konuşuyor neyse bunları anlattık bu dil Kemal'e kaybettirdi siz ne dese ikna olmaya hazırsınız zaten ama karşı mahallede böyle algılanmiyor neyse ülkemiz için hayırlısı olsun diyelim
Siyasete ara ver, kendine vakit ayır birazkesinlikle en hayırlısı olsun ama zaten o attığın video da kırpma medya işte işine geleni alıyor... .s
seçim mahvetti seçimden sonra ilk işim ruhsal arınma yapmak ve güzel bir cilt bakımı yaptırmak olacak asdsdaSiyasete ara ver, kendine vakit ayır biraz
İstanbul'da mısınseçim mahvetti seçimden sonra ilk işim ruhsal arınma yapmak ve güzel bir cilt bakımı yaptırmak olacak asdsda
hayırİstanbul'da mısın
Siyasete baya uzak olmalısın. HDP öncesi AKP yoktu. Biraz bil edinmen için sana kaynak sunayım. Benim ne demek istediğimi de zaten anlamamışsın. Olsun, sıkıntı yok.bende diyorum ki hdp yi ben desteklemiyorum ki 6lı masa da desteklemiyor onlar bizi destekleme kararı vermiş.. Ayrıca hdp yi meclise sokan da halk zaten bu parti olmadan önce zaten doğudakiler akp ye veriyordu. bir nevi şu an ki hdp seçmenleri aslında eski akp seçmenleri bu dönüp dolaştırıp nasıl chp seçmenine terörist algısı yapılıyor bunu anlamıyorum. Ayrıca zaten kemal dedem terör saldırısına uğrayan tek veya sayılı liderlerden biri nasıl teröre destek verebilir? veya teröre destek veren bir partiyle aynı düşünce yolunda yürüyebilir?
çok gerisini bilmiyorum tabikii ama sanki akp döneminde bir ara kapanmamış mıydı uzun bir süre?Siyasete baya uzak olmalısın. HDP öncesi AKP yoktu. Biraz bil edinmen için sana kaynak sunayım. Benim ne demek istediğimi de zaten anlamamışsın. Olsun, sıkıntı yok.
HEP’ten HDP’ye Kapatılan Kürt Partileri
Kürt siyasi hareketi - Vikipedi