Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi Parti'nin pek güvenilmez bir oluşum olmadığı konusunda hemfikir olmakla birlikte ben Kılıçdaroğlu'nun İyi Parti hususundaki oyun kuruculuğunu Türk siyasi tarihinin en başarılı adımlarından biri olarak görüyorum. Güçlü bir muhalif sağ partinin var oluşu bugünün seçim iklimini tamamen değiştirdi. Her ne kadar bu masa mizanseni beni rahatsız etse de şunu kabul etmek gerek, bu ülkenin seçmen kitlesi ne yazık ki Sağ'da kümelenmiş vaziyette. Ekseri radikallikten uzak, merkeze biraz daha yakın bu kitle için Chp'nin bir alternatif olamayacağı ortamda İyi Parti'nin varlığı muhalefet için önem taşıyor.
Bir masada dayatma ile kendini aday göstermeye çalışan bir lider varken (anket sonuçlarının birçoğunda Erdoğanı geçemiyorken), milletin sesini dinleyip doğru adayla devam edelim diyen Akşener mi yanlış yapmış oluyor ben anlamadım.
Demokrasi her parti liderine bakanlık ve milletvekilliği sözü vererek bir dayatma ile aday olma çabası değildir. Akp ve hdp seçmeninin Kemal beyin aday olmasını bu kadar büyük bir sevinç ve hoşgörüyle karşılaması baya tuhaf oldu.
Dönek gibi ifadeler var tanımadığınız, şahıs olarak tanışmadığınız birilerine böyle ağır ithamlarda bulunulmaz geçen aylarda bir konuda Meral Akşener’e methiyeler dizenler bianda karalamaya başlamış.
Büyük bir kitle onun alacağı kararı bekliyor, ona güveniyor çünkü milletin sesini duyuran ve beklentisini karşılayacak lider olarak tasvirleniyor. Alacağı her kararıda duruşundan dolayı destekleyecek büyük bir kitleside var şuan.
Milletimiz ve devletimiz için hayırlısı olur umarım.

al işte. bunlar gibi çevresinden üç beş kişi mutlu olacağına halk mutlu olsaydı.
Sevgili @Anna Karenina yorumunla çok mutlu oldum.@Lefty hanım sana müjdeyi vereyim kılıçdaroğlu aday olacak.. bunu bi Rte sevdalısı olarak söylüyorum skjj daha öncede söyledim ama pek ciddiye alınmadım bence.p
Değişim zamanı geldi.. İlk tur da olmasa kesin 2. tur da yönetim değişicek.. şimdiden bayrakları asın.. hayırlı olsun... teşekkürler.......
lefty şu masada bir sandalye çekelim sana.Liderlerden ve masadan resmi açıklama gelmedikçe hiçbir söyleme itibar edilmemelidir. İyi Parti tarafından da bazı açıklamalar geldi ve sonra silindi.
Meral Akşener'in en yakın kurmayı önce paylaştı sonra sildi. Ümit Dikbayır, sosyal medya hesabından yaptığı 'Millet beşten büyüktür' paylaşımı gündeme oturdu.
Akşener'in kurmayı önce paylaştı sonra sildi
![]()
Aldıysan aferin.
Masa liderlerinin ortak kararı ne ise başından beri destek olacağımı biliyorsun ve Yavaş da olsa bizler destek olacağız. Kararı veren onlar ve benim masada ne işim var?lefty şu masada bir sandalye çekelim sana.
oldu bitti, daha konuşmaya gerek yok.