Muhalefetin adayı kim olmalı? ANKET

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Aday Anketi

• Kemal Kılıçdaroğlu

• Ekrem İmamoğlu

• Mansur Yavaş

• Sürpriz bir isim?

• İnan hiç fark etmez

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu anket işini seviyorum sanırım... geçen aylarda yine burada yaptığımızda gültekin uysal'a vermiştim, hangi akla hizmet bilmiyorum ama muhtemelen gırgırına....

2 martta millet ittifakı toplantısı ile açıklanacağı söyleniyor ama o da çok belli degil sanki. biz yinede bugünden başlayalım. ankete çok fazla secenek koymak yerine ismi geçen adaylar ile sınırlı tutacağım.

neyse bol katılımlı bir anket bekliyorum...

Siyasi tecrübesi ve ülke sorunlarını çok iyi bilmesi sebebi ile Kılıçdaroğlu diyorum ayrıca masanın tüm toplantılarında aktif bulunan bir isimin aday olması, yapılan çalışmaların / çözüm aşamasının daha kolay takibini sağlayacaktır.

Su durumda bile Kilicdaroglu’nun kazanamayacagini dusunuyorum. O yuzden umarim baska bir aday dusunurler.

Siyasi tecrübesi ve ülke sorunlarını çok iyi bilmesi sebebi ile Kılıçdaroğlu diyorum ayrıca masanın tüm toplantılarında aktif bulunan bir isimin aday olması, yapılan çalışmaların / çözüm aşamasının daha kolay takibini sağlayacaktır.
İlk defa katılıyorum, 10 seçim kaybetti çok tecrübeli..

Hdpkk nin istemediği isimden zarar gelmez o yüzden Mansur başkan olmalı

Fark etmez o listeden birisi veya dışarıdan birisi olsun artık. Adaya değil bu ucube sistemin sonlandırılmasına hedeflenmek gerek. Bunu da zaten adaydan bağımsız tüm muhalefet beraber başarabilir.
Yeniden inşa ancak sistem sonlandırıldıktan sonra başlar. Yani öncelik seçimi kazanmak olmalı ve burada aday şahsi görüşüm fazla önemli değil.

Ben seni adam yerine koyup engellemedim bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri