Müeddeb kimdir?

Konu sahibi son olarak 1657 gün önce görüldü
Mueddeb namı diğer Yaren.doğum tarihi kişisel bilgiler nerde yaşıyor vs gibi şeylerin önemsiz olduğunu düşünerek geçmek isterdim ki burasının amacıda biraz bunları anlatmak diye düşünerek vazgeçtim:) Balıkesirde ikamet eden , kendi halinde, garip bir insan olan , sık sık Bursadaki teyzesine gidip kalan, 2 kardeşten küçüğü olan bir insanım.Babasını çok seven , hala kendini 5 yaşında kız çocuğu sanan biri var karşınızda,Lise mezunuyum , ünv okumak istemedim önce, sonra istedim =) aöf kayıt yaptırdım belki bitiririm bilmiyorum.Okuyormuyum bilmiyorum ama çalışmıyorum onu biliyorum:) evde zaman geçirmeyi seviyorum, kitap okumayı seviyorum,inatla insanları seviyorum.Hem iyi hem kötü bir hayat geçirdiğim için küçük yaşta olgunlaştım galiba.Ama yaşım gittikçe çocuklaşmaya başladım =)Dinime bağlıyım, seviyorum dinimi, güzelliklerini görebiliyorum, ama insan ayrımı yapmadan herkesi seviyorum öncelikle.Damarıma basıldığında çok fena biri olabiliyordum eskiden, artık öyle olmuyorum, yeterince sakin, sukut edebilen empati yapabilen bir insan olduğumu sanıyorum.Buraya öylesine üye oldum kimseyi tanımıyorum, 1 2 gün kalmak amacı ile gelmiştim :) Kalıcı değildim yinede bilmiyorum.

Bazen asabi olurum bazen çok yufka yürekli, kin tutmam , düşmanlığım hiç yoktur ,küçük şeylerle mutlu olur, küçük şeylere kırılırım.Çabuk incinen biriyim o yüzden herkes çok kolay incitir kırar beni.Olması gerektiğinden fazla değer veririm herkese, sonrasında hayal kırıklığı olursa çekilriim kabuğuma.Kötü söz söylememeye çalışırım kimseye, çok kızarsam yada çok kırılırsam sessiz kalmayı tercih ederim.Kendi hakkımı aramam hiçbir zaman, sevdiklerimin hakkını ararım yalnızca.Böyle dengesiz biriyim ben :)

Uzun mu oldu bilemiyorum, okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim , aklıma geldikçe ilave yaparım belki bilmiyorum şu anda bunlar geldi aklıma.Herkese sevgiler :):srl:​

Kac gundur acaba bu kizin adi ne diye diye binasip olmamisti sormak :cici:
Cok memnun oldum Yaren , insallah ismin gibi guzel ve hayirli bir omrun olur.
Cok guzel anlatmissin kendini okurken zevk aldim , babalar baska olur kizlar icin seni cok iyi anliyorum :)

kalici ol hep burda ol , yureginde yuzunde solmasin ki ..

seni tanımak güzeldi Yaren, herşey gönlünce olsun.. :icon_hosgoru:

Kac gundur acaba bu kizin adi ne diye diye binasip olmamisti sormak :cici:
Cok memnun oldum Yaren , insallah ismin gibi guzel ve hayirli bir omrun olur.
Cok guzel anlatmissin kendini okurken zevk aldim , babalar baska olur kizlar icin seni cok iyi anliyorum :)

kalici ol hep burda ol , yureginde yuzunde solmasin ki ..
Teşekkür ederim canım bende memnun oldum :) Güzel dileklerine amin diyorum. Evet babalar başka olur :) Hele sizin hala küçük bir kız çocuğu gibi saçınızı okşayan bir babanız varsa:cici:

Teşekkürler tekrar :kiss:

Sen çok tatlısın :cici:

:) seni tanımak güzel cancağızım :)

güzeldi gaspdaş :Dvalla zevkle okudum bende
bence birazda kırmayı dene çünkü kendini çok yıpratırsın
hayat güzelliklerin en güzelini versin sana :)

güzeldi gaspdaş :Dvalla zevkle okudum bende
bence birazda kırmayı dene çünkü kendini çok yıpratırsın
hayat güzelliklerin en güzelini versin sana :)
Teşekkürler =) yok kırmak pek bana göre değil, beceremiyorumda zaten :) boşver hem sorun değil =)

Sanada en güzelini versin canım, okuduğun için teşekkür ederim

Dengesiz Yaren;p Daha uzun olabilirdi doyamadık=) İnşallah hiç kimse iyi niyetini suistimal etmez.Her zaman böyle temiz kalman dileklerimle.Her şey gönlünce olsun.

Dengesiz Yaren;p Daha uzun olabilirdi doyamadık=) İnşallah hiç kimse iyi niyetini suistimal etmez.Her zaman böyle temiz kalman dileklerimle.Her şey gönlünce olsun.
sıkmamak için kısa tuttum yoksa yazmayı severim=) uzatırız ya sen iste yeterki

Teşekkür ederim güzel dileklerin için :cici:

Güzel bir anlatımla kendini anlatmışsın zevkle okudum Mueddeb seni :)
ve ayrıca hiçte uzun olmamış tam kıvamında tutturmuşsun:p
Dengesizlik bazen sabit kalmaktan daha iyidir canım benim,bazen öyle olmak gerekiyor:)
Allah yolunu ve bahtını açık etsin,neşen hiç eksik olmasın yüzün hep gülsün :)

Güzel bir anlatımla kendini anlatmışsın zevkle okudum @Mueddeb seni :)
ve ayrıca hiçte uzun olmamış tam kıvamında tutturmuşsun:p
Dengesizlik bazen sabit kalmaktan daha iyidir canım benim,bazen öyle olmak gerekiyor:)
Allah yolunu ve bahtını açık etsin,neşen hiç eksik olmasın yüzün hep gülsün :)
Teşekkür ederim:cici: Beğenmene sevindim, bende senin gibi düşünüyorum ve arada ufak tefek dengesizliklerimi yok sayıyorum =)

Güzel duaların için teşekkür ederim:srl:

Çok güsel olmuş :) çok beğendim Yaren seni tanımak güzeldi

Geri