Mueddeb
Platin Üye
-
-
-
-
-
Mueddeb namı diğer Yaren.doğum tarihi kişisel bilgiler nerde yaşıyor vs gibi şeylerin önemsiz olduğunu düşünerek geçmek isterdim ki burasının amacıda biraz bunları anlatmak diye düşünerek vazgeçtim
Balıkesirde ikamet eden , kendi halinde, garip bir insan olan , sık sık Bursadaki teyzesine gidip kalan, 2 kardeşten küçüğü olan bir insanım.Babasını çok seven , hala kendini 5 yaşında kız çocuğu sanan biri var karşınızda,Lise mezunuyum , ünv okumak istemedim önce, sonra istedim =) aöf kayıt yaptırdım belki bitiririm bilmiyorum.Okuyormuyum bilmiyorum ama çalışmıyorum onu biliyorum
evde zaman geçirmeyi seviyorum, kitap okumayı seviyorum,inatla insanları seviyorum.Hem iyi hem kötü bir hayat geçirdiğim için küçük yaşta olgunlaştım galiba.Ama yaşım gittikçe çocuklaşmaya başladım =)Dinime bağlıyım, seviyorum dinimi, güzelliklerini görebiliyorum, ama insan ayrımı yapmadan herkesi seviyorum öncelikle.Damarıma basıldığında çok fena biri olabiliyordum eskiden, artık öyle olmuyorum, yeterince sakin, sukut edebilen empati yapabilen bir insan olduğumu sanıyorum.Buraya öylesine üye oldum kimseyi tanımıyorum, 1 2 gün kalmak amacı ile gelmiştim
Kalıcı değildim yinede bilmiyorum.
Bazen asabi olurum bazen çok yufka yürekli, kin tutmam , düşmanlığım hiç yoktur ,küçük şeylerle mutlu olur, küçük şeylere kırılırım.Çabuk incinen biriyim o yüzden herkes çok kolay incitir kırar beni.Olması gerektiğinden fazla değer veririm herkese, sonrasında hayal kırıklığı olursa çekilriim kabuğuma.Kötü söz söylememeye çalışırım kimseye, çok kızarsam yada çok kırılırsam sessiz kalmayı tercih ederim.Kendi hakkımı aramam hiçbir zaman, sevdiklerimin hakkını ararım yalnızca.Böyle dengesiz biriyim ben
Uzun mu oldu bilemiyorum, okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim , aklıma geldikçe ilave yaparım belki bilmiyorum şu anda bunlar geldi aklıma.Herkese sevgiler
:srl:
Bazen asabi olurum bazen çok yufka yürekli, kin tutmam , düşmanlığım hiç yoktur ,küçük şeylerle mutlu olur, küçük şeylere kırılırım.Çabuk incinen biriyim o yüzden herkes çok kolay incitir kırar beni.Olması gerektiğinden fazla değer veririm herkese, sonrasında hayal kırıklığı olursa çekilriim kabuğuma.Kötü söz söylememeye çalışırım kimseye, çok kızarsam yada çok kırılırsam sessiz kalmayı tercih ederim.Kendi hakkımı aramam hiçbir zaman, sevdiklerimin hakkını ararım yalnızca.Böyle dengesiz biriyim ben
Uzun mu oldu bilemiyorum, okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim , aklıma geldikçe ilave yaparım belki bilmiyorum şu anda bunlar geldi aklıma.Herkese sevgiler