Müeddeb kimdir?

Konu sahibi son olarak 1657 gün önce görüldü

Teşekkür ederim:cici: Beğenmene sevindim, bende senin gibi düşünüyorum ve arada ufak tefek dengesizliklerimi yok sayıyorum =)

Güzel duaların için teşekkür ederim:srl:
Nedemek balım allah gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin inşAllah:kiss:

Ne güzel tanıtım olmus memnun olduk:srl:

Seni daha yakından tanıdığıma mmenun oldum Yaren, anlatım gayet düzgün olmuş bu arada.

Yarencim seni tanimak cok güzel hep mutlu ol ins güzelim :kiss:

Cok tatlısın memnun oldum Yaren:dyg:

Güzel bir tanıtım olmuş

Rabbim hem bu dünyada hem de öbür dünyada güzellikler nasip etsin.

Memnun oldum yarencim

Paylaşımlarına beni benden alıyorsun burada olduğun için mutluyum daha iyi sorularını bekliyorum tartışma bölümünde :)

Uzun uzadiya birşeyler yazcaktim okuduklarimi unuttum iyimi :D ben forumun delisi 46 raporum var ama 5 yas aklima taklidi bende gittim bi eelma şekeri aldim geldim yersen )))

Uzun uzadiya birşeyler yazcaktim okuduklarimi unuttum iyimi :D ben forumun delisi 46 raporum var ama 5 yas aklima taklidi bende gittim bi eelma şekeri aldim geldim yersen )))

=) unutmussun olmadi bak simdi bu.bi daha oku =) 5 yas meselesi saddce babamla alakali ona oyle davranirim simaririm yani =) ama elma sekeri icin tesekkur ederim cpk severim zaten

Kendi hakkımı aramam hiçbir zaman, sevdiklerimin hakkını ararım yalnızca.​

Anlatımda göze en iyi hitap eden ve yüreğe en iyi işleyen satır bu olsa gerek. Nesli tükenen mübârekler hatırına, Rabbim sen dâim kıl böylelerini. ÂMİN.

Anlatımda göze en iyi hitap eden ve yüreğe en iyi işleyen satır bu olsa gerek. Nesli tükenen mübârekler hatırına, Rabbim sen dâim kıl böylelerini. ÂMİN.
EStf. Teşekkür ederim , güzel yorumlarınız için Allah razı olsun

Tanıştığımıza memnun oldum Yaren Hanım. :hi:

Geri