Nedemek balım allah gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin inşAllah:kiss:
Teşekkür ederim:cici: Beğenmene sevindim, bende senin gibi düşünüyorum ve arada ufak tefek dengesizliklerimi yok sayıyorum =)
Güzel duaların için teşekkür ederim:srl:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nedemek balım allah gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin inşAllah:kiss:
Teşekkür ederim:cici: Beğenmene sevindim, bende senin gibi düşünüyorum ve arada ufak tefek dengesizliklerimi yok sayıyorum =)
Güzel duaların için teşekkür ederim:srl:
Teşekkür ederim canım :cici:Ne güzel tanıtım olmus memnun olduk:srl:
Teşekkür ederim, ama yazı tipi tutmamış.Olsun yinede teşekkür ederim yorumun içinSeni daha yakından tanıdığıma mmenun oldum Yaren, anlatım gayet düzgün olmuş bu arada.
Teşekkür ederim canım , sende mutlu ol :cici:Yarencim seni tanimak cok güzel hep mutlu ol ins güzelim :kiss:
Cok tatlısın memnun oldum Yaren:dyg:
Memnun oldum yarencim
Güzel bir tanıtım olmuş
Rabbim hem bu dünyada hem de öbür dünyada güzellikler nasip etsin.
Paylaşımlarına beni benden alıyorsun burada olduğun için mutluyum daha iyi sorularını bekliyorum tartışma bölümünde![]()
Uzun uzadiya birşeyler yazcaktim okuduklarimi unuttum iyimiben forumun delisi 46 raporum var ama 5 yas aklima taklidi bende gittim bi eelma şekeri aldim geldim yersen )))
Kendi hakkımı aramam hiçbir zaman, sevdiklerimin hakkını ararım yalnızca.
EStf. Teşekkür ederim , güzel yorumlarınız için Allah razı olsun
Anlatımda göze en iyi hitap eden ve yüreğe en iyi işleyen satır bu olsa gerek. Nesli tükenen mübârekler hatırına, Rabbim sen dâim kıl böylelerini. ÂMİN.