Şimdi aklı suan tezindede bakacam cuma geçtikden sonra aklı neree olacako unutuyor bu ara herşeyiaklı bi karış havada bakma sn ona
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şimdi aklı suan tezindede bakacam cuma geçtikden sonra aklı neree olacako unutuyor bu ara herşeyiaklı bi karış havada bakma sn ona
![]()
Şimdi aklı suan tezindede bakacam cuma geçtikden sonra aklı neree olacakbu arada onun profiline yazdım sen bana cevabı yaz
Benim profilimede yazınDDDDDDDD
Ben bir daha yazdım elim çabuk sen bana 1 tane yazdın devamını beklerimbakalm bakalmben sna onun cevabını profiline yazmştm ama gelmedi sanırm
![]()
Bahar geliyorum profiline umarım kapalı değildir rose gibiBenim profilimede yazınDDDDDDDD
Ben bir daha yazdım elim çabuk sen bana 1 tane yazdın devamını beklerim
Bahar geliyorum profiline umarım kapalı değildir rose gibi![]()
O kadar kişiyi dinledim senimi dinlemeeycemPerii o olay cok farklıhem ben herkese yazmıyorum ki sayılı insanlar gördüğün üzere
olur bi gün sana hayat hikayemi anlatayım gel sıkılmazsan tabi
![]()
Acaba sen kimden korkuyorsun Maviden mi ondan benden korkuyorum kolbastı oynarken tekme atacakmış bana :zuha:Mümkün değilyapmam ztn cıss yaparlar
![]()
Acaba sen kimden korkuyorsun Maviden mi ondan benden korkuyorum kolbastı oynarken tekme atacakmış bana :zuha:
Cidden kız oynakmıştepemez ki o , o oyunu oynarken sni bni bile görmez korkma yani
ondan korkmuyorm
babam annem tanımadığın insanlarla konşma dedi ondan yani cok uslu biriyim ben :kiki:
Cidden kız oynakmışBana dün dedi çok güzel oynarım inanmamıştım ben
Bende korkuyorum onlardan özellikle babamdan
Herşeye kızar kocaman kız oldum halde kızıyordu şu aralar kızmıyor demek uslandım ben
kİMBİLİR BENCEDE NE ETTİN SEN :d kolay kolay kızmazlarki hele sen uslu birne benziyorsun gerçektenolsn onlar kızdı mı da haklılar sevdiklerinde de haklılar onların yoklugunu göstermesn Rabbm.. bana da öyle daha gecen pazar günü bagırdı bana
uslu görünen yaramazlardanım sanırm ben
:kiki: