mRb..

Konu sahibi son olarak 3422 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim profilimede yazın :DDDDDDDDD

Bide ben bileyim herşeyini olmaz mı :D kapatıyorsun da başkalarına yazdıkalrını görüyoruz bir kere :D

Perii o olay cok farklı :D hem ben herkese yazmıyorum ki sayılı insanlar gördüğün üzere :D olur bi gün sana hayat hikayemi anlatayım gel sıkılmazsan tabi :D

Perii o olay cok farklı :D hem ben herkese yazmıyorum ki sayılı insanlar gördüğün üzere :D olur bi gün sana hayat hikayemi anlatayım gel sıkılmazsan tabi :D
O kadar kişiyi dinledim senimi dinlemeeycem :D Duyan beni güzüin abla sanacak şimdi :D Dinlerim sen bana anlat yeterki :D Zaman ayıırm ben sana :D Daha yenisn ilk günden yabancılarlamı konusacaksın sen :p

Acaba sen kimden korkuyorsun Maviden mi ondan benden korkuyorum kolbastı oynarken tekme atacakmış bana :zuha:

:D tepemez ki o , o oyunu oynarken sni bni bile görmez korkma yani :D:D ondan korkmuyorm :D babam annem tanımadığın insanlarla konşma dedi ondan yani cok uslu biriyim ben :kiki:

:D tepemez ki o , o oyunu oynarken sni bni bile görmez korkma yani :D:D ondan korkmuyorm :D babam annem tanımadığın insanlarla konşma dedi ondan yani cok uslu biriyim ben :kiki:
Cidden kız oynakmış :D Bana dün dedi çok güzel oynarım inanmamıştım ben :D Bende korkuyorum onlardan özellikle babamdan :D Herşeye kızar kocaman kız oldum halde kızıyordu şu aralar kızmıyor demek uslandım ben :D

Cidden kız oynakmış :D Bana dün dedi çok güzel oynarım inanmamıştım ben :D Bende korkuyorum onlardan özellikle babamdan :D Herşeye kızar kocaman kız oldum halde kızıyordu şu aralar kızmıyor demek uslandım ben :D

:D olsn onlar kızdı mı da haklılar sevdiklerinde de haklılar onların yoklugunu göstermesn Rabbm.. bana da öyle daha gecen pazar günü bagırdı bana :D uslu görünen yaramazlardanım sanırm ben :D:kiki:

Merhaba RoSe hosgeldiniz keyifli forumlar..

:D olsn onlar kızdı mı da haklılar sevdiklerinde de haklılar onların yoklugunu göstermesn Rabbm.. bana da öyle daha gecen pazar günü bagırdı bana :D uslu görünen yaramazlardanım sanırm ben :D:kiki:
kİMBİLİR BENCEDE NE ETTİN SEN :d kolay kolay kızmazlarki hele sen uslu birne benziyorsun gerçekten :D Allahım onlara uzun ömür versinler amin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri