mRb..

Konu sahibi son olarak 3422 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anaaaaam gerçekten miii :D bak yaa bnm terbiyeszliğime :D dikkat etmemişim cnm :D
Genelde öyle yapanlara yada kızdım şeylere ceza veriyorum ghadi sen ilk geldin yırttın bu işten kesin bayramda doğdun sen :zuha: :D

Genelde öyle yapanlara yada kızdım şeylere ceza veriyorum ghadi sen ilk geldin yırttın bu işten kesin bayramda doğdun sen :zuha: :D

affet abla bi daha olmaz :D haşaaaa :DDD Allah razı olsun olsn :D yok bayrama denk gelmemiş yoksa bayram koyarlardı heralde ismimi :D:D:D:D :kiki:

affet abla bi daha olmaz :D haşaaaa :DDD Allah razı olsun olsn :D yok bayrama denk gelmemiş yoksa bayram koyarlardı heralde ismimi :D:D:D:D :kiki:

Bayramiye koyarlardıolmaz mı :D Bak ne iyi kalbim var hemen affediyorum seni ben :D Neyse biliyorum bir daha yapmasın sen :D Maviyle çok takılma olurmu biraz garip o kız sende onun gibi olursun :D

Bayramiye koyarlardıolmaz mı :D Bak ne iyi kalbim var hemen affediyorum seni ben :D Neyse biliyorum bir daha yapmasın sen :D Maviyle çok takılma olurmu biraz garip o kız sende onun gibi olursun :D

ayyy olmaz öğ :D gerçekten cok iyi niyetlisin sağolasn :D:D cıx yapmam Perii bak yapmadm :D:D:D o bana benzedi git gide garibim :D

ayyy olmaz öğ :D gerçekten cok iyi niyetlisin sağolasn :D:D cıx yapmam Perii bak yapmadm :D:D:D o bana benzedi git gide garibim :D
Şimdi mavi çatlak ya ben gibi :D çatlaklığı senden mi öğrendi bu kız :D sende yok kesin Mavi çatlaktır karadenizliler biraz öyledir sen nerelisisn bakıyım :D

biz birbirimizi çatlattık git gide Perii :D:D:D biraz o biraz ben ortadaki sonuç işte 2 miz :D:D

gel kulağına söyleyim :D

Al cnm al dicemde o sana varmaz ;d

mrbLar ben GüL. Mavi'mm sayesnde tanıştım burayla ve bugun üye oldum :cici: herkese iyi paylaşımlar (:

Hoş geldin keyifli forumlar:cici:

rose_petals.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri