imported_Yazgı
Üye
ablası daha masum gorunuyor ondan bu cadoloza benziyorbu arada beni değil diğer periyi etketliyorsun ben Perii yim
2 tane iyim var :p
anaaaaam gerçekten miii
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ablası daha masum gorunuyor ondan bu cadoloza benziyorbu arada beni değil diğer periyi etketliyorsun ben Perii yim
2 tane iyim var :p
Genelde öyle yapanlara yada kızdım şeylere ceza veriyorum ghadi sen ilk geldin yırttın bu işten kesin bayramda doğdun sen :zuha:anaaaaam gerçekten miiibak yaa bnm terbiyeszliğime
dikkat etmemişim cnm
![]()
Genelde öyle yapanlara yada kızdım şeylere ceza veriyorum ghadi sen ilk geldin yırttın bu işten kesin bayramda doğdun sen :zuha:
affet abla bi daha olmazhaşaaaa
DD Allah razı olsun olsn
yok bayrama denk gelmemiş yoksa bayram koyarlardı heralde ismimi
:kiki:
Kulagıma söylemen için 150 msjın olması lazım ondan sonrada ben özelimi açmam lazımbiz birbirimizi çatlattık git gide Periibiraz o biraz ben ortadaki sonuç işte 2 miz
![]()
gel kulağına söyleyim![]()
Mavi rose ile kanka olmaya başladık diye kıskandın dimi :zuha: merak etme arkadaaşını elinden almam
Neyim eksik benim taş gibi hatunum ben deAl cnm al dicemde o sana varmaz ;d
mrbLar ben GüL. Mavi'mm sayesnde tanıştım burayla ve bugun üye oldum :cici: herkese iyi paylaşımlar (: