ibadeath
Elmas Üye
Yok o kadar atmayiz 1 2 tane yeter6-0 mı yeneceksiniz?![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok o kadar atmayiz 1 2 tane yeter6-0 mı yeneceksiniz?![]()
Beraberliğe razıyım. 3 puan zor gözüküyor ama hiç belli olmaz.@HosgeldinHarunAbi @Lawyer maç öncesi var mı bir skor tahmininiz?
@ibadeath @melnur siz ne düşünüyorsunuz?
Kanka siz kimle oynuyonuz? Göremedim bültende..geselilerin totemleri bunlar arkadaşlar yemeyelim![]()
www.instagram.com
Kanka bizzz oraları geçtik beeeeKanka siz kimle oynuyonuz? Göremedim bültende..![]()
Anneannem o zamanlar hayattaydı kanka. Kısaca özet geçecek olursam.Kanka bizzz oraları geçtik beeee
![]()
övüneyimmmm az biraz da kendimi avutayımmmm ühhüüüü![]()
sus be susssssssss!Anneannem o zamanlar hayattaydı kanka. Kısaca özet geçecek olursam.
Ama siz bizi 5-0 yendiniz kanka niye sinirleniyorsun?sus be susssssssss!
O MAÇTA ORADAYDIMMMM KANKA ÇOK İYİYDİ:dAma siz bizi 5-0 yendiniz kanka niye sinirleniyorsun?![]()
Ahahah. Ulan ya nasıl değişiyor ruh halin ama.O MAÇTA ORADAYDIMMMM KANKA ÇOK İYİYDİ:d
ayyyyyy ağlayarak çıkıyordunuz staddan değişir tabi bu işi biliyosunAhahah. Ulan ya nasıl değişiyor ruh halin ama.![]()
Ne zaman size yenilsek takım kendine geliyor şaha kalkıyor. Özel maç mı yapsak ne?ayyyyyy ağlayarak çıkıyordunuz staddan değişir tabi bu işi biliyosun![]()
dsfkljedkıjfkjdjfk öyle bir şans getirdiğimiz doğru size hahahaNe zaman size yenilsek takım kendine geliyor şaha kalkıyor. Özel maç mı yapsak ne?Yeter ki takım kendine gelsin ben okeyim abi 5-0 yenin bizi ama 8 olmasın lütfen. Rica ediyorum.
Anısı var.....
Beklerin etkisi var Onurcan. Kaç maçtır solbek Kazımcan sağbek Davinson oynuyordu. Ne bekliyorsun bu adamlardan driplingle çıkıp kanat forvete katkı sağlamasını mı? Kazımcan bi tık mücadeleci ama Jakobs'un yerini tutmaz.Son bir iki maçtan sonra galatasaray iyice düştü oyundan bence Monaco yener.
Benden bunu anlatıyorum işte birşeyler eksik kadroda kimya yavaş yavaş bozuluyor.Beklerin etkisi var Onurcan. Kaç maçtır solbek Kazımcan sağbek Davinson oynuyordu. Ne bekliyorsun bu adamlardan driplingle çıkıp kanat forvete katkı sağlamasını mı? Kazımcan bi tık mücadeleci ama Jakobs'un yerini tutmaz.
Monaco karşısında solbek Jakobs, sağbek Sallai oynayacak diye duydum. Jakobs fedakarlık yapıp oynuyor İnşallah 15-20 dakika oynayıp sakatlanmaz.![]()