-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu rakip cidden zor rakip, bakalım neler olacak?
Monaco çok zor bir rakip olduğu için bu maç için pek umutlu değilim, Monaco gibi bir takım sahada bazı şanssızlıklar yaşamadığı sürece maçı vermez.Açıklamalara bakılırsa iş inşallaha, maşallaha kalmış.
Monaco, Galatasaray'dan daha güçlü bir takım değil. Eksiklerinin olmadığı bir senaryoda net bir şekilde yener diyebilirdim bile fakat hem deplasman olması, hem de eksiklerin olması bu durumu zorlaştırıyor.Monaco çok zor bir rakip olduğu için bu maç için pek umutlu değilim, Monaco gibi bir takım sahada bazı şanssızlıklar yaşamadığı sürece maçı vermez.
Kendi adıma Galatasaray'dan güçlü gördüğüm bir takım hatta ilk çekiliş sırasında da demiştim ancak bazen Galatasaray sürpriz yapabiliyor, izleyip görelim.Monaco, Galatasaray'dan daha güçlü bir takım değil. Eksiklerinin olmadığı bir senaryoda net bir şekilde yener diyebilirdim bile fakat hem deplasman olması, hem de eksiklerin olması bu durumu zorlaştırıyor.
90'ların Galatasaray ruhunu yaşatabilirlerse yine bir sürpriz olur görüşündeyim.
Öte yandan açıklamalara bakılırsa sonuç pek umutlu görünmüyor. Maçta neler olacak? Hep beraber görürüz.
1 puan olsun bizim olsun@HosgeldinHarunAbi @Lawyer maç öncesi var mı bir skor tahmininiz?
@ibadeath @melnur siz ne düşünüyorsunuz?
Yine hayrete düşeceğin maç sonu olacak@HosgeldinHarunAbi @Lawyer maç öncesi var mı bir skor tahmininiz?
@ibadeath @melnur siz ne düşünüyorsunuz?
6-0 mı yeneceksiniz?Yine hayrete düşeceğin maç sonu olacak