Monaco - Galatasaray (1-0)

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Okan Buruk, Monaco maçı öncesinde açıklamalarda bulundu!

"Maç maç gidiyoruz, her maçın ayrı bir hikayesi var. Şampiyonlar Ligi'ne kötü başladıktan sonra üç maç kazandık ama maalesef milli maç arasından sonra kadro yapımızdan çok önemli ve değerli oyuncularımız eksildi. Yarın yine galibiyet için sahaya çıkacağız. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz olmayacak. Rakibimizi en iyi şekilde analiz ettik. Rakibizimin iyi bir takım olduğunu, iyi bir teknik adama sahip olduğunu biliyoruz. Burada çok sayıda taraftarımız olacağına inanıyorum. Onlarla birlikte elimizden geleni yapacağız."

Yunus Akgün, Monaco maçı öncesinde açıklamalarda bulundu!

8 yaşında Florya'ya girdim... Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray forması giymek, kaptan olmak en büyük hayallerimdendi. Bunları başardığım için çok mutluyum. Ama Galatasaray'la daha çok hedefim, daha çok yolum var. Avrupa'da, ligde kupalar kazanmak... İnşallah hocamızla birlikte kupalar kazanmak nasip olur."

Açıklamalara bakılırsa iş inşallaha, maşallaha kalmış.
Monaco çok zor bir rakip olduğu için bu maç için pek umutlu değilim, Monaco gibi bir takım sahada bazı şanssızlıklar yaşamadığı sürece maçı vermez.

Monaco çok zor bir rakip olduğu için bu maç için pek umutlu değilim, Monaco gibi bir takım sahada bazı şanssızlıklar yaşamadığı sürece maçı vermez.
Monaco, Galatasaray'dan daha güçlü bir takım değil. Eksiklerinin olmadığı bir senaryoda net bir şekilde yener diyebilirdim bile fakat hem deplasman olması, hem de eksiklerin olması bu durumu zorlaştırıyor.

90'ların Galatasaray ruhunu yaşatabilirlerse yine bir sürpriz olur görüşündeyim.

Öte yandan açıklamalara bakılırsa sonuç pek umutlu görünmüyor. Maçta neler olacak? Hep beraber görürüz.

Monaco, Galatasaray'dan daha güçlü bir takım değil. Eksiklerinin olmadığı bir senaryoda net bir şekilde yener diyebilirdim bile fakat hem deplasman olması, hem de eksiklerin olması bu durumu zorlaştırıyor.

90'ların Galatasaray ruhunu yaşatabilirlerse yine bir sürpriz olur görüşündeyim.

Öte yandan açıklamalara bakılırsa sonuç pek umutlu görünmüyor. Maçta neler olacak? Hep beraber görürüz.
Kendi adıma Galatasaray'dan güçlü gördüğüm bir takım hatta ilk çekiliş sırasında da demiştim ancak bazen Galatasaray sürpriz yapabiliyor, izleyip görelim.

Saği dolu belli olmayan bir takım bu.
Bir bakmissin 4 yemiş bizden.
Bir bakmissin bize 5 de atar..

Son zamanlar inişli çıkışlı bir grafiği var Monaco'nun. Hatta taraftarı protesto için ilk 15 dakika tezahürat yapmayacağını okumuştum ne kadar doğru bilemem. Kolay bir maç olmayacak ama sığır pres dediğimiz bir oyunla başlarsak erken dakikalarda gol ve goller bulabiliriz diye düşünüyorum. Oyundan 90 dakika kopmamamız lazım. Böyle takımlar son 10 dakika bile maçı çevirecek seviyede.

Muhtemelen kısır bir maç geçer diye tahmin ediyorum. İlk yarı monaco atar ikinci yarı galatasaray beraberliğe oynar.

Geri