Monaco - Galatasaray (1-0)

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Şu maçı alalım son iki maç sıkıntılı zaten. City deplasmanını hayal edemiyorum zaten. Atletico Madrid formda olmasına rağmen evimizde yine biraz daha umutluyum. Üç puan çıkarabileceğimiz tek maç Monaco onuda alamazsak ilk 24 bile hayal.

bu maç sonrası avrupa defteri kapanır.

Bu arada Kuki 1/2 dedi. Her zaman böyle tahmin vermez..

Kanka siz kimle oynuyonuz? Göremedim bültende..:D
Kanka bizzz oraları geçtik beeee :D
EokvF4yXYAANa6G.jpg

övüneyimmmm az biraz da kendimi avutayımmmm ühhüüüü:D

ayyyyyy ağlayarak çıkıyordunuz staddan değişir tabi bu işi biliyosun:D
Ne zaman size yenilsek takım kendine geliyor şaha kalkıyor. Özel maç mı yapsak ne?:D Yeter ki takım kendine gelsin ben okeyim abi 5-0 yenin bizi ama 8 olmasın lütfen. Rica ediyorum.:D Anısı var.....

Ne zaman size yenilsek takım kendine geliyor şaha kalkıyor. Özel maç mı yapsak ne?:D Yeter ki takım kendine gelsin ben okeyim abi 5-0 yenin bizi ama 8 olmasın lütfen. Rica ediyorum.:D Anısı var.....
dsfkljedkıjfkjdjfk öyle bir şans getirdiğimiz doğru size hahaha:D

Son bir iki maçtan sonra galatasaray iyice düştü oyundan bence Monaco yener.
Beklerin etkisi var Onurcan. Kaç maçtır solbek Kazımcan sağbek Davinson oynuyordu. Ne bekliyorsun bu adamlardan driplingle çıkıp kanat forvete katkı sağlamasını mı? Kazımcan bi tık mücadeleci ama Jakobs'un yerini tutmaz.

Monaco karşısında solbek Jakobs, sağbek Sallai oynayacak diye duydum. Jakobs fedakarlık yapıp oynuyor İnşallah 15-20 dakika oynayıp sakatlanmaz.:)

Beklerin etkisi var Onurcan. Kaç maçtır solbek Kazımcan sağbek Davinson oynuyordu. Ne bekliyorsun bu adamlardan driplingle çıkıp kanat forvete katkı sağlamasını mı? Kazımcan bi tık mücadeleci ama Jakobs'un yerini tutmaz.

Monaco karşısında solbek Jakobs, sağbek Sallai oynayacak diye duydum. Jakobs fedakarlık yapıp oynuyor İnşallah 15-20 dakika oynayıp sakatlanmaz.:)
Benden bunu anlatıyorum işte birşeyler eksik kadroda kimya yavaş yavaş bozuluyor. :D

Geri