Kılıçdaroğlu tek aday olursa hiç kusura bakmayın rte tekrar cb olur.
Seçimi Mansur Yavaş, Muharrem İnce ya da İmamoğlu kazanır.
Mansur Yavaş adam gibi adam, Ankara’da yaptıkları ortada, orada da yaşayan Kürtler vardır durumu olmayan. Yavaş onlarada yardım yapmıştır, ben milliyetçiyim siz kürtsünüz size hizmet yok dememiştir.
Bu kafa yapısından çıkmadığımız sürece rte 20 sene daha cb olur adını değiştirir başka sistem getirir yine onun başkanı olur.
Muhalefet erken seçim diye bi tarafını yırtıyor, ee tamam sana oy vericez de neden?
Parlementer sistemi getiricez.
Ee halka ne yapacan ekonomik konuda?
Onun hakkında bi çalışma detay yok.
Biraz Muharrem İnceyi izlesinlerde vaatlerinden feyz alsınlar. Adam yapacaklarını tek tek söylüyor, çiftçiye devlet arazilerini verip tarımı daha çok geliştiricez diyor, yargıyı bağımsız yapıp yatırımcı çekicez diyor.
Şı parlementer sistemle alakalı da Muharrem İnce diyor ki; milleti kandırmasınlar parlementer sistem için %60 oyla seçilmesi lazım hadi o oy oranını alamadın, mecliste bilmem ne kadar vekilin oy vermesi gerekiyor.
Muhalefet bazen boş yapıyor tek dedikleri sistem de sistem. Lan biraz da ne icraat yapacan onu bangır bangır çık meydanlarda söylesene.
Yine seçime 20 gün kala yani yumurta kapıya dayanınca sağa sola kaçışan tavuklar gibi panik halde bişeyler yapmaya çalışacaklar.
Bana kızan arkadaşlarım olacak ama bunu bi tek ben görüyor olamam. Partizanlık yaparsak kazanamayız. Doğruları konuşup ona göre yol almalıyız.