ibadeath
Elmas Üye
O adam canını hiçe sayarak fetoye sızmış biriGözleri hep gülen, vatandasına kazık atarken dahi gözleri ışıldayan zat.
Menzilcileri de sen yaz Iba.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O adam canını hiçe sayarak fetoye sızmış biriGözleri hep gülen, vatandasına kazık atarken dahi gözleri ışıldayan zat.
Menzilcileri de sen yaz Iba.
O mahkeme önce altında kendi devletinin imzası bulunan bir üst mahkeme sayılan ve kararı bağlayıcı olan AHİM'in verdiği karara saygi göstersin ki bağımsız ve güvenilir bir mahkeme olduğunu göstersin. Fetö dönemin de de Türk mahkemeleri vardı, yani mahkeme ve yargıçlar siyası erkin emrindeyse kimse kaale almaz ve tüm kararları sorgulanır.yazdıklarımda hakaret yok, küfür yok, kavga yok, yok oğlu yok.
sadece, türkiye cumhuriyeti mahkemelerince yürütülen davalarda adı geçen sanığa atfedilmiş suçları yazdım.
ama artık hangi yönetici rahatsız olduysa silmiş iletiyi.
bkz: öğretmenim adem ağlıyor tuvalete gidebilir miyiz
Seni böyle mi uyuttular canım.O adam canını hiçe sayarak fetoye sızmış biri
Ne yazmış abi? Demekki cesaret edememiş sana doğrudan yazmayı.forum da diyalog halinde olduğum arkadaşlara benim üzerimden akıl vermeye çalıştığın için, raporlayıp sildirdim.
kudurmaya devam edebilirsin
Yo içimden demiyorum, öyle bir kavram yok çünkü. Türkiye'de yaşayan millete ırk ayrımına bakılmaksızın Türk Milleti denmektedir. Bunun herhangi bir ırkı yüceltmek için söylendiğini düşünmek hezeyandır ve ayrımcılığı körüklemektir. Türkiyeli garabetinin herhangi bir karşılığı da yoktur zaten. Bunları rahatsız olduğum için söylemiyorum, ayrımcılığı protesto ettiğinizi zannederek ayrımcılık yaptığınızın farkında olmadığınız için söylüyorum.Türkiyeli neymiş yaa Türk yaz Türk diyor birileri içinden
yok ortaya yazmıştı, yeterince cesareti var arkadaşınNe yazmış abi? Demekki cesaret edememiş sana doğrudan yazmayı.
Şimdi kim?Ali Babacan di o yuvarlak masada yer alana kadar
Vallahi onu bunu bilmem ama yıllardır yaşanan inkar siyaseti bize gerçek niyeti gösteriyor. Bakarsan kağıt üzerinde laik ve hukuk devletiyiz, .....Yo içimden demiyorum, öyle bir kavram yok çünkü. Türkiye'de yaşayan millete ırk ayrımına bakılmaksızın Türk Milleti denmektedir. Bunun herhangi bir ırkı yüceltmek için söylendiğini düşünmek hezeyandır ve ayrımcılığı körüklemektir. Türkiyeli garabetinin herhangi bir karşılığı da yoktur zaten. Bunları rahatsız olduğum için söylemiyorum, ayrımcılığı protesto ettiğinizi zannederek ayrımcılık yaptığınızın farkında olmadığınız için söylüyorum.