Millet İttifakı 2023 cumhurbaşkanlık seçimleri adayları

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti

millet ittifakı başkanlık seçimi adayı

• Kullanılan toplam oy
    33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazdıklarımda hakaret yok, küfür yok, kavga yok, yok oğlu yok.
sadece, türkiye cumhuriyeti mahkemelerince yürütülen davalarda adı geçen sanığa atfedilmiş suçları yazdım.
ama artık hangi yönetici rahatsız olduysa silmiş iletiyi.

bkz: öğretmenim adem ağlıyor tuvalete gidebilir miyiz
O mahkeme önce altında kendi devletinin imzası bulunan bir üst mahkeme sayılan ve kararı bağlayıcı olan AHİM'in verdiği karara saygi göstersin ki bağımsız ve güvenilir bir mahkeme olduğunu göstersin. Fetö dönemin de de Türk mahkemeleri vardı, yani mahkeme ve yargıçlar siyası erkin emrindeyse kimse kaale almaz ve tüm kararları sorgulanır.

kılışdar 7 oya çıktı... biraz daha artsın da ss alıp twitter'dan atayım adama sevinsin...

Türkiyeli neymiş yaa Türk yaz Türk diyor birileri içinden
Yo içimden demiyorum, öyle bir kavram yok çünkü. Türkiye'de yaşayan millete ırk ayrımına bakılmaksızın Türk Milleti denmektedir. Bunun herhangi bir ırkı yüceltmek için söylendiğini düşünmek hezeyandır ve ayrımcılığı körüklemektir. Türkiyeli garabetinin herhangi bir karşılığı da yoktur zaten. Bunları rahatsız olduğum için söylemiyorum, ayrımcılığı protesto ettiğinizi zannederek ayrımcılık yaptığınızın farkında olmadığınız için söylüyorum.

adam 9 tane adaydan 8 tanesini tukaka gösterip

- kobani olaylarının azmettiricisi,
- hendek olaylarının organizatörü,
- pkk propagandası,
- terör örgütü yöneticiliği,

- teröristbaşının partisinin bekçiliği,
- türk düşmalığı,
- vatan hainliği,
- devlet düşmanlığı,

gibi suçlardan (koyu olanlar) yargılanan adamı ise pamuklara sarıp sarmalamış.
kaflar yine pırıl pırıl maşallah....

Bu suçlamaları vatandaş yemiyor artık. Başka hikayeler bulun artık

bak bu daha makul bir mesaj. normal şartlarda olayın politik ve hukuksal boyutuna dair bir tartışma olabilirdi ama pek sanmıyorum artık.

alt kültür melnur, sen de kendini türkiyeli olarak mı tanımlıyorsun?

Yo içimden demiyorum, öyle bir kavram yok çünkü. Türkiye'de yaşayan millete ırk ayrımına bakılmaksızın Türk Milleti denmektedir. Bunun herhangi bir ırkı yüceltmek için söylendiğini düşünmek hezeyandır ve ayrımcılığı körüklemektir. Türkiyeli garabetinin herhangi bir karşılığı da yoktur zaten. Bunları rahatsız olduğum için söylemiyorum, ayrımcılığı protesto ettiğinizi zannederek ayrımcılık yaptığınızın farkında olmadığınız için söylüyorum.
Vallahi onu bunu bilmem ama yıllardır yaşanan inkar siyaseti bize gerçek niyeti gösteriyor. Bakarsan kağıt üzerinde laik ve hukuk devletiyiz, .....
Ben yaşanan gerçeğe bakarım.
Bir milletiz, kardeşiz,..... ama hep bana hep bana ile olmuyor artık.

Yine bi cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefetimiz, ülkede ne kadar parti varsa hepsi birleşti çatı aday çıkardı. Sonuç çatı başlarına yıkıldı.

Daha sonra aday olarak Muharrem İnce’yi öne çıkardılar, baktılar erdoğanı yenecek sandıklara gözlemci koymadılar, tv lerde İnce yerine Kılıçdaroğlu reklamı verildi.

CHP’nin tarihi boyunca almış olduğu oydan daha fazla oy aldı.

Ben çatı adaya karşıyım, erdoğanın karşısına tek bi kişi çıkacak o da Kılıçdaroğlu olacaksa valla bu seçim gidip erdoğana oy veririm. Zaten kaybediyoruz kaybedicezde.

Muhalefetin bi masa etrafında oturması görüşmesi güzel demokrasi açısından vs.

Ama daha seçim olmadan biz birleşiyoruz hep birlikte olacaz vs demen bu partilerin ne kadar kendine güvenmeyen aciz olduklarını gösterir. Bu görüntüler rte ye yarar, bakın benden nasıl korkuyorlar bilmem ne diye.

Bu ülkede erdoğan karşısında kazanacak isim Mansur Yavaş’tır.

Birde boş boş sürekli parlementer sistem diyeceklerine yapacağı icraatleri söylesinler. Biz masa kurduk, sonra parlementer sistem kurucaz :D

Bu kafayla daha çok rte kazanır.

ne cumhur ne millet, tek yol Memleket :)

Benim adayım ektedir. Ama siz yine de kiminle konuştuğunuza dikkat edin..
IMG-20220221-WA0016.jpg

Koyu bir chpli olarak söylüyorum; Kılıçdaroğlu aday olursa oy falan vermem. Çok temiz bir insan buna gönülden inanıyorum fakat temiz adamın siyaset gibi kirli bir mecrada işi yok. Kendisini gerçekten seviyorum umarım aday olup oyları bölmez. Daha önce benzer hatalar yapıldı muhalefet tarafından ve neticesi hüsran oldu. Her kesimin oyunu alabilecek ve hiç bir kesimi ötekileştirmeyecek bir aday üzerinde fikir birliği sağlanır umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri