Millet İttifakı 2023 cumhurbaşkanlık seçimleri adayları

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti

millet ittifakı başkanlık seçimi adayı

• Kullanılan toplam oy
    33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz alinmis idiler.
yersiz bir alınmaydı. zira hdp zaten öyle bir masa da oturmayacağını söylemişti. elbette eleştirelerin olması normaldi. zira daha önce de yazmıştım bu konuyla ilgili. erdoğan'ın cüreti muhalefet liderin de yok.

hdp'ye gelince, kendisi zaten omurgasını oluşturduğu bir çatı partisi. icerisinde türkiyeli bir çok sol-sosyalist parti, emek sendikası, feminist kadın hareketlerini etnik ve inançsal grupları barındırıyor. haliyle zaten tek başına dogal olarak üçüncü ittifak bloğunu oluşturuyor.

başkanlık seçimlerine gelecek olursak; bakalım...

Benim oyum Demirtaş'a lütfen değişsin.. teşekkürler yönetim.
Kürtler ile aramı iyi tutmam lazım.. ileride vatandaşlık bile verirler belki de bana, çifte vatandaş olurum, gurbetçi gibi gezerim forumda..

yersiz bir alınmaydı. zira hdp zaten öyle bir masa da oturmayacağını söylemişti. elbette eleştirelerin olması normaldi. zira daha önce de yazmıştım bu konuyla ilgili. erdoğan'ın cüreti muhalefet liderin de yok.

hdp'ye gelince, kendisi zaten omurgasını oluşturduğu bir çatı partisi. icerisinde türkiyeli bir çok sol-sosyalist parti, emek sendikası, feminist kadın hareketlerini etnik ve inançsal grupları barındırıyor. haliyle zaten tek başına dogal olarak üçüncü ittifak bloğunu oluşturuyor.

başkanlık seçimlerine gelecek olursak; bakalım...
Bu konuda hak veriyorum.
Lakin solcu kesim,sendika kasti azalarak bitecek cok sevgili Psinoza.
Dönem zenginlerin dönemi.Iscileri istedikleri gibi yönetecekler.
HDP gizli ama bilinen kürtcülük ideilojisini ön plana cikaracak ilerki dönemlerde.
Bu da onlarin isine yarar mi?
Görecegiz.

işte bu muhalefet kesiminin yaptığı en büyük hatayı şu an forumda da yaşıyoruz... oylar hemen bölünmeye başladı. canlı canlı yaşıyoruz...
oylarınızı verirken fatih portakal'ın olmayacağını da hesaba katın.

işte bu muhalefet kesiminin yaptığı en büyük hatayı şu an forumda da yaşıyoruz... oylar hemen bölünmeye başladı. canlı canlı yaşıyoruz...
oylarınızı verirken fatih portakal'ın olmayacağını da hesaba katın.
Fazla sorun etme Tayyib saoğolsun herkesi kendisine ve ucube sistemine karşı birleştirdi. Başkanlık seçiminde oylar Millet ittifakına adaya bakmadan.
Milletvekili seçimi farklı olur. İlk hedef Tayyibi ve ucube sistemini uzaya yollamak.

Fetö aday olmuyor sadece adamlarını bakan, vali, kaymakam, emniyet müdürü,.... yaptırıyor. Bak iltidar dolu bunlarla.
Fetoyle mücadele eden Erdoğan, fetonun desteklediği zillet ittifakı eğer olurda Erdoğan giderse feto eski gücünü kazanır fetoyu Erdoğan bitirebilir sadece

Fetoyle mücadele eden Erdoğan, fetonun desteklediği zillet ittifakı eğer olurda Erdoğan giderse feto eski gücünü kazanır fetoyu Erdoğan bitirebilir sadece
Onun için mi Fetöcü birisini bakan yaptı?
Dedim ya Iba sen siyasette kocaman bir sıfırsın.

yazdıklarımda hakaret yok, küfür yok, kavga yok, yok oğlu yok.
sadece, türkiye cumhuriyeti mahkemelerince yürütülen davalarda adı geçen sanığa atfedilmiş suçları yazdım.
ama artık hangi yönetici rahatsız olduysa silmiş iletiyi.

bkz: öğretmenim adem ağlıyor tuvalete gidebilir miyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri