Millet İttifakı 2023 cumhurbaşkanlık seçimleri adayları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

millet ittifakı başkanlık seçimi adayı

• Kullanılan toplam oy
    33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi partiliyim ben evet takılmak değil o memleketimiz adına bişeyler yapma derdindeyiz.
anlıyorum klara. tabi tarihi bir dönemeçten geçiyoruz, bos bos oturup lakırdı yapmaktansa, herkes elinden geldiğince dogru buldugu bir yerde konumlanarak mücadele etmeli. allah başka dert vermesin...

Şahsi fikirlerim 6 parti liderininde çatı aday olmayacağıdır asıl adayda seçim tarihi netleşene kadar açıklanmayacağı gönlümüzde yatan bir aslan var tabiki ama bunu şuan açıklamak zaten taktiksel bir hata olur muhalefet partileride bunun farkında zaten :) iktidarın yıpratma ve yıldırma politikaları konusunda ne kadar profesyonel olduklarını hepimiz biliyoruz Twitter daki trollere bağladığı 6500 tl lik maaş ve yazılan yapılan o hashtagler gibi bence muhalafet kanadı şuan güzel bir strateji izliyorlar umarım kazanan taraf olacağız ve Tarkan ın deyimiyle şıngırdatıp oynayacağımız zamanlar baya yakın gibi görünüyor :)
20 yıldır oynuyorsunuz zaten halk yemiyor artık

listeye bak gerçekten bir kabus djhdjd alevi olduğunu dahi söyleyemeyen bir zat, türkiye de faili meçhullerin en yoğun yaşandığı dönemin içişleri bakanı, emevi camisinde namaz kılma hayali kuran ex başbakan, 10 sene sivil vesayetin konuşamayan ekonomi bakanı, madımak katliamının olası faili, diğeri kim ya?
biz demirtaş'tan, erkan baştan devam abi...

anlıyorum klara. tabi tarihi bir dönemeçten geçiyoruz, bos bos oturup lakırdı yapmaktansa, herkes elinden geldiğince dogru buldugu bir yerde konumlanarak mücadele etmeli. allah başka dert vermesin...
Ben çok mutlu ve umutluyum çok güzel plan ve projeler var içinde yer almakta ayrı keyifli inşallah sonu güzel olacak.

Ne devası ya o ibanın partisi :D
Yanılıyorsun Iba Menzil kim diyorsa o partiden yani hala ampülcü, geçen itiraf etti.
Ama Menzil bir baktın yarın Erbakan'ın partisine geçer ve bizim Iba'da otomatikmen orada olur.

Yanılıyorsun Iba Menzil kim diyorsa o partiden yani hala ampücü, geçen itiraf etti.
Ama Menzil bir baktın yarın Erbakan'ın partisine geçer ve bizim Iba'da otomatikmen orada olur.
Bir ara deva diyordu bilemedim bu da elektrotu bitmiş ampul gibi gidip geliyor arada:)

listeye bak gerçekten bir kabus djhdjd alevi olduğunu dahi söyleyemeyen bir zat
Bu konuda CHP bayağı sabıkalı. Cem evlerini yasaklayıp, Hacı Bektaş'ı kapatıp, Diyanet'ì kurup ülkede Alevileri öcüleştirdi. Eski kişeler hala devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri