Millet İttifakı 2023 cumhurbaşkanlık seçimleri adayları

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

millet ittifakı başkanlık seçimi adayı

• Kullanılan toplam oy
    33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lütfen ankete oy verir misiniz arkadaşlar... yuvarlak masaya ileteceğiz.-böyle ceğiz, cağız diye yazınca kılışdar'ın ses tonuyla okuyanlar altı ok sizsiniz be kardeşim...-

lütfen ankete oy verir misiniz arkadaşlar... yuvarlak masaya ileteceğiz.-böyle ceğiz, cağız diye yazınca kılışdar'ın ses tonuyla okuyanlar altı ok sizsiniz be kardeşim...-
pirimiz şimdiden çalışmalara start verdi melocum.. böyle gider ise beni ikna edebilir ve ok yaydan çıkabilir...

IMG_20220221_132446.jpg

Sürpriz olmazsa Kılıçdaroğlu aday olur, ittifakın en güçlü adayı olarak ön plana çıkıyor. Zaten onun dışında birisine oy vermem, benim gözümde CHP'de düzen partisi ve AKP'den çok bir farkı yok maalesef. Ama Kılıçdaroğlu insanî olarak çok beğendiğim birisi ve CHP'nin içinde temiz kalmış nadir kişilerden, o yüzden cumhurbaşkanlığı ona çok yakışır olursa.
2023 seçimlerinde HDP kimi desteklerse o kazanacak AKP ve CHP'den sonra en çok oya sahip üçüncü parti, seçime güllük gülistanlık gidileceğini düşünmüyorum, muhtemelen büyük olaylar sonrasında ohal ile girilir seçime.
Bu ittifak olarak görünen ekip yol ayrımı da yapabilir, siyaset bu belli olmaz. Kemal Kılıçdaroğlu dışında hepsi benim için yok hükmünde.

Neyine çatlayacam, sen PKK ile arana mesafe koyamıyosun
Ha ha ha Apo'ya elçi gönderip mektup yazdırıp TRT'de okutan zata biat eden bunu söylüyor.
Iba sen gerçekten siyasette bir sıfırsın. Yav 40 yıldır PKK ile mesafeliyiz, büyük mücadele ediyoruz,..... diyenler en fazla PKK'dan yarar sağlayanlar, medet umanlar,..... Ve senin gibilerin çok olduğunu bildikleri için bunu yaparken hiç cekinmiyorlar

Ha ha ha Apo'ya elçi gönderip mektup yazdırıp TRT'de okutan zata biat eden bunu söylüyor.
Iba sen gerçekten siyasette bir sıfırsın. Yav 40 yıldır PKK ile mesafeliyiz, büyük mücadele ediyoruz,..... diyenler en fazla PKK'dan yarar sağlayanlar, medet umanlar,..... Ve senin gibilerin çok olduğunu bildikleri için bunu yaparken hiç cekinmiyorlar

kendi seçmeni bile kemal kılıçdaroğlu'nu istemezken kılıçdaroğlu diyenleri anlayamıyorum. akp, kk üzerinde yıllardır yaptığı propagandayla güle oynaya seçimi kazanır.

Boşuna zorlama kendini canım. TRT'de mektubunu okutuyorsun, yanına elçi yolluyorsun, nobel barış ödülüne laik, barış elçisi,..... diyorsun ve sonra kalkıp posterini taşıyana, heykelini dikerim diyene laf ediyorsun. Önce ağzından çıkan sözün anlamını iyi bil sonra başkasına laf et Menzilin Forum temsilcisi Iba.

Şahsi fikirlerim 6 parti liderininde çatı aday olmayacağıdır asıl adayda seçim tarihi netleşene kadar açıklanmayacağı gönlümüzde yatan bir aslan var tabiki ama bunu şuan açıklamak zaten taktiksel bir hata olur muhalefet partileride bunun farkında zaten :) iktidarın yıpratma ve yıldırma politikaları konusunda ne kadar profesyonel olduklarını hepimiz biliyoruz Twitter daki trollere bağladığı 6500 tl lik maaş ve yazılan yapılan o hashtagler gibi bence muhalafet kanadı şuan güzel bir strateji izliyorlar umarım kazanan taraf olacağız ve Tarkan ın deyimiyle şıngırdatıp oynayacağımız zamanlar baya yakın gibi görünüyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri