climax
Elmas Üye
Kadından CEO mu olur.burasi sanal knk fazla sallama
her an biri gelebilir ben CEO yum diyebilir bosssveeeerrr
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kadından CEO mu olur.burasi sanal knk fazla sallama
her an biri gelebilir ben CEO yum diyebilir bosssveeeerrr
Tüpraş için nasıl son 3 yılı aldın zaten ne zamandır temettü vermiyor xd
shahahahahKadından CEO mu olur.
Kız doğru söylüyor bu arada, long short ayırmamış, olması gerekeni söylemiş. Sasa gibi facialara kurban gitmeyin, iki grafik okumayla olmuyor demiş .dBen anlamam ama her yükseliş satış fırsatı gibime geliyor
Kadından ceo zor olur, bunun sebebi pazarlama stratejisi ehehe 1.60lık erkekten de ceo olmayacağı gibi.Kadından CEO mu olur.
160 erkek ne ya..... 160dan ancak lambader olur....Kadından ceo zor olur, bunun sebebi pazarlama stratejisi ehehe 1.60lık erkekten de ceo olmayacağı gibi.
yooo 1,60 lık ceo var adam da güzel de bir araba var tekne de felan takılıyorKadından ceo zor olur, bunun sebebi pazarlama stratejisi ehehe 1.60lık erkekten de ceo olmayacağı gibi.
Ben yanlış mı söylüyorumKız doğru söylüyor bu arada, long short ayırmamış, olması gerekeni söylemiş. Sasa gibi facialara kurban gitmeyin, iki grafik okumayla olmuyor demiş .d
Ahah olma ihtimali yok demedim, kadın ceo da var, olma ihtimalleri düşük sadece .dyooo 1,60 lık ceo var adam da güzel de bir araba var tekne de felan takılıyor![]()
Kısmen .d yani o yazılanları bilmeden borsadan kazanma şansın düşük, veya şansa bala uzun vadede bir şeyler alırsınBen yanlış mı söylüyorum
Neymiş ki bilinmesi gereken. Noolmuş ki %300 degerlenmis kaatlar bi senede borsada bilinenlere ait. Para yer bulamamış kağıda gelmiş. Yoksa kimse kâr falan etmemiş şirket olarak o kadar. Peki şu an nooluyo da devam edemiyor yükselişe. Savaş mi çıkmış. Deprem mi olmuş.Kısmen .d yani o yazılanları bilmeden borsadan kazanma şansın düşük, veya şansa bala uzun vadede bir şeyler alırsın
Daha ne çıkacak? Pandemiden beri baksana grafiklere hangisi ne kadar çıkmış.Neymiş ki bilinmesi gereken. Noolmuş ki %300 degerlenmis kaatlar bi senede borsada bilinenlere ait. Para yer bulamamış kağıda gelmiş. Yoksa kimse kâr falan etmemiş şirket olarak o kadar. Peki şu an nooluyo da devam edemiyor yükselişe. Savaş mi çıkmış. Deprem mi olmuş.
Öfff bunu ben demiyorum, neyin linkini atıyorsun şu an .d konuya cinsiyetçilikten ayrı olarak bak, varsa 1-2 pazarlamacı akademisyen tanıdığın onlara sor .dahahaha KADIN CEO olmazmış.
umarım yerinizden kalkamazsınız Allahın ataerkilleri..
![]()
En güçlü 50 kadın CEO - İşte ilk 5 isim ve listeye ilk kez girenler
En güçlü 50 kadın CEO - İşte ilk 5 isim ve listeye ilk kez girenlerwww.ekonomist.com.tr
Bu zamana kadar olmadığı kadının potansiyeli göstermez arkadaşım.Öfff bunu ben demiyorum, neyin linkini atıyorsun şu an .d konuya cinsiyetçilikten ayrı olarak bak, varsa 1-2 pazarlamacı akademisyen tanıdığın onlara sor .d