Millet borsayı bilmiyor - ondan bundan duyuyor

Konu sahibi son olarak 800 gün önce görüldü
Pomak abi.
Bill abi, insan eli yapiml, yeni yepsyeni bir pandemi ile dünyanin karsi karsiya gelecegini ifade etmis.
Kaynak CNN haber.

Ne diyon bu işe?
Bu gidisle borsa morsa kalmicak gibi.

Ben anlamam ama her yükseliş satış fırsatı gibime geliyor

Parayı bulsam iki güne çarçur ederim, bana diyor yani

Kısmen .d yani o yazılanları bilmeden borsadan kazanma şansın düşük, veya şansa bala uzun vadede bir şeyler alırsın
Neymiş ki bilinmesi gereken. Noolmuş ki %300 degerlenmis kaatlar bi senede borsada bilinenlere ait. Para yer bulamamış kağıda gelmiş. Yoksa kimse kâr falan etmemiş şirket olarak o kadar. Peki şu an nooluyo da devam edemiyor yükselişe. Savaş mi çıkmış. Deprem mi olmuş.

Neymiş ki bilinmesi gereken. Noolmuş ki %300 degerlenmis kaatlar bi senede borsada bilinenlere ait. Para yer bulamamış kağıda gelmiş. Yoksa kimse kâr falan etmemiş şirket olarak o kadar. Peki şu an nooluyo da devam edemiyor yükselişe. Savaş mi çıkmış. Deprem mi olmuş.
Daha ne çıkacak? Pandemiden beri baksana grafiklere hangisi ne kadar çıkmış.
Kaldı ki nasdaq bile toparlayamadı, her hafta bir şirket 15-20bin adam çıkarıyor, top10 hisseler, şirketler çökmüş vaziyette. E bunun küresel bir etkisi olmasın mı borsa istanbula? Savaş mı çıkmış derken, e rusya ukrayna savaşı etkilemedi mi her şeyi? Tüm dünyada hala resesyon beklentisi var 2023 yılı için.

Öfff bunu ben demiyorum, neyin linkini atıyorsun şu an .d konuya cinsiyetçilikten ayrı olarak bak, varsa 1-2 pazarlamacı akademisyen tanıdığın onlara sor .d
Bu zamana kadar olmadığı kadının potansiyeli göstermez arkadaşım.
Zaten bunca zaman önü açılmamış, bu yapamayacağı anlamına gelmiyor.
Yavaş yavaş bu kalıptan çıkılıyor hatta kadın titizliğinden dolayı artık patronların tavrı değişti.
Mesela lisansüstü eğitimde kadınların devam etme oranı gittikçe artıyor ve daha da artacak.
Bu da demek oluyor ki bunca zaman dediğinde haklı olabilirsin ama bundan sonrası için kadınları daha çok yönetici pozisyonunda göreceksiniz. :)

Geri