Millet borsayı bilmiyor - ondan bundan duyuyor

Konu sahibi son olarak 800 gün önce görüldü
Düşsün bakalım ne olacak....

millet de gider son 2 ayda %1 zar zor artan ucuz kalmış yatırımlık ne varsa onu alır artık

onu da engelleyemezler ya..

peynir değil herhalde....

Hızlı çıkan hızlı düşer. Millet kazancını cebe indiriyor. Yıllık Bilançolar açıklanmaya başladığında toparlanır. Korkulacak bir şey yok. Panik her zaman kaybettirir. Bilançosu iyi çıkacak şirketleri iyi tahmin edebilmeli. Bir de seçim var ve seçimler nedeniyle baya dalgalanır bu senenin ilk yarısında.

Ucuz diye saldırmayın. Geleceği varmı diye araştırın. Bilanço okumayı öğrenin.

Güvenli yatırım ile risk alma arasında önce karar verilmeli. Olayları sıkı bir şekilde takip etme vaktine ve imkanı sahip olanlar riske girebilir. Ama kendi işine odaklanmak zorunda olan çoğunluk bunu yapamaz. Onlar için (Ben de dahil) Bilançolar en sağlam güvence. Çünkü, bize içeriden bilgi gelmez ve bilgi bize yine en son ulaşır.

BOFA türkcell için hedef fiyatını 20 liradan 52 liraya, tut önerisini Al'a yükseltmiş

yani yeteri kadar mal topladım, hadi bakalım yerliler demek .....

HSBC de geçen tüpraşı 315 liraya revize etmişti, senet galiba anlamadı, bir ayda yanlışlıkla 600 e çıktı

a.aa şu var bedelsiz bölerse düşer o fiyata ..... genede bilmiş oluyor şfr negatif

Bank of America - HSBC vs vs -- tam gv

Ergen Gülben demiş ki, "temettünün ne olduğunu yeni öğrendim"

çıksak mı artık buralardan..

Güvenli diversifikasyon ile al unut zamana yay olayı yetmiyor. Artık yetmiyor. Sürekli takip edip, sürekli etrafına bakacaksın. Etrafına bakarken de doğru adreste olacaksın.
Gelirin, aklın, sabrın ve doğru hamle yapamıyorsan çakalların sofrasına hiç bulaşmayacaksın.
Ya sosyal platformlar olsun, bazı finansal eğitimi veren siteler olsun havalarından geçilmiyor!!!
Ne oldu şimdi? Uzman mı oluyorlar.D 3 ,5 borsa analisti dinlenince oluyor mu? .D
Ordan burdan aldıkları 3,5 haftalık eğitimle, kulaktan dolma laflarla ytd yapılıyor. Bu işleri bırakın ya!
*Büyük bir yatırım yapamıyorsanız,
*Grafik çizemiyorsanız,
*Kontrollü finansa hakim değilseniz
*Teknik analizleri kestiremiyorsanız,
*Düşen grafikte cambazlık yapamıyorsanız,
*Elinizde işin içinde olanların bilançosu yoksa,
*Faliyet raporlarının denklemli listesi,
*Analize girmemiş hisselerin listesi,
*Sıfıra çekilen hisseleri,
"Bütün bunları ancak mutfakta olan kişi bilebilir."
Bu yüzden yönlendiren insanlara dikkat etmeniz çok önemli bir nokta.

Bir iş adamı değilsen, şirketin, kurumun yoksa, para babası değilsen fantazi arıyorsun demektir.
Çünkü:onlar profesyonellerle çalışıyor.

Hahhahaha ulan lupe nin laflara bak :D resmen Sokrates savunması gibi, ayağa fırlayıp tam alkışlayacaktim kiii "hadi be ordan" dedim.

Size borsanın profesyonel işi olduğunu anlatırlar. Bilanço derler piyasa değeri derler defter değeri derler. F/K derler, sermaye derler. Karlılık derler yatırım derler. Sabah akşam bacak omza grafiği çizip rsi sıcaklığı ölçen saykolardan bahsetmiyorum bile. Mumcu manyaklar.

Derler oğlu derler.

Ama BIST endexi elli yıldır 250 dolardır...

Haydi hayırlı tıraslar.

Hahhahaha ulan lupe nin laflara bak :D resmen Sokrates savunması gibi, ayağa fırlayıp tam alkışlayacaktim kiii "hadi be ordan" dedim.

Size borsanın profesyonel işi olduğunu anlatırlar. Bilanço derler piyasa değeri derler defter değeri derler. F/K derler, sermaye derler. Karlılık derler yatırım derler. Sabah akşam bacak omza grafiği çizip rsi sıcaklığı ölçen saykolardan bahsetmiyorum bile. Mumcu manyaklar.

Derler oğlu derler.

Ama BIST endexi elli yıldır 250 dolardır...

Haydi hayırlı tıraslar.
Ben de diyordum zaten climax gelsin de beni bi alkışlasın. Sjkld

Niye ihtiyar kendi dalında profesyonel değil misin, eğitim hayatın hiçe mi sayalım şimdi.

Çok haklısınız ya. Sizin için de " eşşeği bağlasalar 6 yılda doktor olur." derlerdi.

hatta çoğu zaman başarısızlardır en az özel gereksinimli şımarık bir çocuk gibi ilgi ister, özel olarak eğitim ister, bireysellik ister, ister de ister derlerdi.D

Saçmalamayın lan kimseye kurulduğum falan yok. Canım ülkem sizin gibi doktorların omuzların yükseliyor . Skjdk
Sonuçta bu boklu anomaliyi sizden iyisi yapamazdı.

@Lupe sinir yapma. Ben tıp adamıyım ama en çok ben eleştiririm tıbbı ve doktorlugu. E madem biliyon kısa vadede yaptığın bi trade ekran görüntüsü paylaş. Veya tiyo ver ydt diye :)

Normal vatandas içinde borsada kazananalar kim biliyon mu. Faiz haram diye yıllarca burada kalmış, sürekli lot eklemiş hep longta kalmış ve bunu emeklilik olarak planlamış adamlar. Misal @Manisa pomak

Yoksa diğerlerini tokat manyağı yaparlar.

climax nakavt etmekten bikmadinmi forum karşı cinslerini yiter ya

Geri