Mesut Özil'in Başarılı Olacağını Düşünüyor musunuz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
en kötü exxen'de futbol okulu programı yapar, survivora gider bomba transfer olur... hiç üzülmesin. yetenekli ve disiplinli olduğu aşikar ama mesut o eski mesut olmadığı için şu an burada, bu adamların hepsi türkiye sınırlarına girince kesin bi şey var ki geldiler diyorum... he sen dediysen tamam melo, hıhım... bence sakatlanır yatışa geçer, amine'nin raşit bağzıbağlı mıdır nedir o adamla defilelerinde ilk 11'de yer alır... tebrikler, başarılar... bi de utanmadan kendilerini hazardla ananlar var, real'e gittiğinde lanetledim mahvoldu çocuk, fenerin hiç sırası deyyiil... bu da genel kültür olsun diye yazıldı, eyigünler.

Futbol hayatinin ikinci büyük hatasını yaptı.
Ayrıca bir rakip taraftar olarak başarısız olmasını arzularım. Bu da benim hakkım.
Bir de başka yerde kazanamayacağı kadar fazla para kazanır, hep rahat olur, kimse ses çıkartmaz,.... Burası Türkiye ve saatler hep tersten çalışır

Son düzenleme:
Başarısını zaman gösterecek. Umarım Falcao gibi futbol oynamayı unutmaz. Kendisini izlemek isteriz.

Futbol hayatinin ikinci büyük hatasını yaptı.
Ayrıca bir rakip taraftar olarak başarısız olmasını arzularım. Bu da benim hakkım.
Bir de başka yerde kazanamayacağı kadar fazla para kazanır, hep rahat olur, kimse ses çıkartmaz,.... Burası Türkiye ve saatler hep tersten çalışır
abi başka yerde kqzanamayacagi para mı ?
17 kusur milyon sterlin alıyor bu adam İngiltere'de
ayrıca falcao kadar çöp bir transfer olmaz
ben kesinlikle başarılı olacağını düşünüyorum
bok atmanın lüzumu yok

Orda rahat olsa asla bırakmazdı o parayı:)))
Fener için bırakmadı en azından kendi huzuru için Türkiye'yi seçti bence.
Bekleyip göreceğiz bakalım sadece Mesut'un başarılı olmasıyla olmaz bu isler yanında ki oyuncularda önemli zamanla göreceğiz ...

amine gurbet ellerde o patlak dudakları ve sinsi gözleriyle iş yapamadıysa, hanımcılık için gelmiş olabilirler... kızlarının elbisesi de diormuş... lcw ile reklam iş birlikleri yaparlar şimdi sinsiler... @angie aşgım nerede, boşuna mı elbise markası verdim :( 4100 tl bi de o elbise... bu daha çok ilgimi çekti.

Yine evirip çevirip magazin turuna döndürecekler güzelim transfer haberini... yapman guzum...

Bu şey değilmi ya eşine doğum hediyesi olarak milyonluk ev alan futbolcu sjskgsk amine hanımaa

abi başka yerde kqzanamayacagi para mı ?
17 kusur milyon sterlin alıyor bu adam İngiltere'de
ayrıca falcao kadar çöp bir transfer olmaz
ben kesinlikle başarılı olacağını düşünüyorum
bok atmanın lüzumu yok
Bok atmıyorum ve duygusal da bakmiyorum olaya. Türkiye'ye gelen "top starlar" genelde büyük liglerde büyük takımların bu kadar para vermemeleri ile alakalı. Ha arada tutan yokmu, tabiiki var ama istisnalar kaidei bozmaz.
Başarılı olabilir belki ama ben zaten başka bir takımın taraftarı olarak tabiiki başarısız olmasını isterim. Bana ne karı var. Fenerbahçe taraftarı inanır ve destekler ama ben değil. Bu söylediklerimi "bok atma" olarak algılıyorsan kendi sorunun.

Kalitesi ülke futbolunun çok üstünde, inşallah başarılı olur.

Bok atmıyorum ve duygusal da bakmiyorum olaya. Türkiye'ye gelen "top starlar" genelde büyük liglerde büyük takımların bu kadar para vermemeleri ile alakalı. Ha arada tutan yokmu, tabiiki var ama istisnalar kaidei bozmaz.
Başarılı olabilir belki ama ben zaten başka bir takımın taraftarı olarak tabiiki başarısız olmasını isterim. Bana ne karı var. Fenerbahçe taraftarı inanır ve destekler ama ben değil. Bu söylediklerimi "bok atma" olarak algılıyorsan kendi sorunun.
Simdi birincisi sanki yazdığım her şey sana cevap niteligindeymis gibi algılayıp ona göre yorumlamissin.
Yukarıda bahsettiğim para mesutun arsenalden aldığı bir yıllık maaş yani şöyleki yaklaşık olarak 25 milyon Euro yapıyor bunu Türkiye de hiç bir kulüp veremez , veremiyordu zaten.
Hani demişsin ya başka yerde bu paraları kazanamaz diye o cümle ona ithafendi.
ayrıca bahsettiğiniz adam Cr7 nin realden ayrılırken arkasından bu takımdan gitmemesi gerekn tek kişi gitti dediği adam , Ramosun uğrunda yönetimle ters düştüğü adam.
Böyle bir adam bu ülkeye geldi diye sevinwcwginize hala başarısız olsun falan filan bir şeyler anlatıyorsunuz , yapmayin

Ayrıca yeni başlayanlar için Mesut Özil:

Simdi birincisi sanki yazdığım her şey sana cevap niteligindeymis gibi algılayıp ona göre yorumlamissin.
Yukarıda bahsettiğim para mesutun arsenalden aldığı bir yıllık maaş yani şöyleki yaklaşık olarak 25 milyon Euro yapıyor bunu Türkiye de hiç bir kulüp veremez , veremiyordu zaten.
Hani demişsin ya başka yerde bu paraları kazanamaz diye o cümle ona ithafendi.
ayrıca bahsettiğiniz adam Cr7 nin realden ayrılırken arkasından bu takımdan gitmemesi gerekn tek kişi gitti dediği adam , Ramosun uğrunda yönetimle ters düştüğü adam.
Böyle bir adam bu ülkeye geldi diye sevinwcwginize hala başarısız olsun falan filan bir şeyler anlatıyorsunuz , yapmayin
Benden alıntılayıp yazıyorsun demek ki bana hitap ediyorsun. Şimdi sen gerçekten 25 milyon € yıllık kazancı bırakıp sırf ülkeyi sevdiği içinmi geldiğine inanıyorsun?
Beni niçin geldiği de ilgilendirmiyor, başarısı da,....
Ben kendi takımıma bakarım.

Benden alıntılayıp yazıyorsun demek ki bana hitap ediyorsun. Şimdi sen gerçekten 25 milyon € yıllık kazancı bırakıp sırf ülkeyi sevdiği içinmi geldiğine inanıyorsun?
Beni niçin geldiği de ilgilendirmiyor, başarısı da,....
Ben kendi takımıma bakarım.
abi teşekkür ederim bana büyük bir ders verdin.
ağzım kopaydi da mesaj yazmayaydim.
iyi geceler

Fener kızılay çadırı gibi olmuş nerde köşede darda zorda kalan varsa gelip sığınıyor

Geri