Mesut Özil'in Başarılı Olacağını Düşünüyor musunuz?

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Selamu aleyküm hayırlı haftalar canlar
Öncelikle Fenerbahçe camiasına hayırlı olmasını dilerim.
Mesut Özil'in yeteneği ve kalitesi tartışmasız. Geçmişte yaptıkları ortada zaten. Kariyerinin başında ülkemizde "futbolcu tipi yok, çelimsiz" gibi ifadelerle değerlendirmeye bile alınmamış ama sonrasında Almanyada büyük gelişim göstermiş bir futbolcudan bahsediyoruz. Sonrasında Alman milli takımını seçmeceler, Türk halkı tarafından yediği linçler sonrasında cumhurbaşkanıyla bir araya gelmesinden sonra Alman kamuoyu tarafından linç yemesi, Alman milli takımını bırakması, Arsenal dönemindeki vukuatları falan derken bir şekilde "tartışmalı futbolcu" pozisyonu düşen Özil'i değerlendirelim.

Bana kalırsa Fenerbahçenin en çok ihtiyacı olan bir dönemde geldi. Kusursuz oyun bilgisi olan yıldız bir 10 numara. Dünyada Fenerbahçe bu açığını kapatabileceği en doğru oyuncuyu aldı. Tabi son durumu nedir, oynamaya başlayınca neler olup biter hep beraber göreceğiz.
Mesut Özil açısından bakılırsa, kariyerinin sonu için muhteşem bir zamanlama. Hem Türkiyede tuttuğu takım hem anavatanı hem de kariyerini bir efsane olarak sonuçlandırıp Hagi ve Alex gibi yıllarca akıllarda kalacak bir serüvenin başlangıcı. Hem Fenerbahçe hem Özil açısından ikisinin de birbirine ihtiyacı olduğunu düşünerek gelecekse şimdi gelmeli diye söylemiştim ki geldi.

Ben de bir Galatasaray taraftarı olarak Mesut'un gelmesinden heyecan duydum. Umarım faydalı olur ve keyifli bir futbol izleriz. Açıkçası faydalı olacağını düşünüyorum.

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
Beyler geçen hafta abime mesut özil geliyomuş dedim. beşiktaşlıdır kendisi
adam iş adamı bu arada ayaklarını masaya uzatmış purosunu içerken kafasını kaldırdı ve o bilge adam soğuk kanlılıkla şöyle dedi "gelsin. fenerbahçeye gelen bütün gerizekalılar gibi çürüyüp yok olacak" :d

• Beğenmedim
Bir kaç maç muhtemelen çılgınca oynayacaktır ama sonradan durulacaktır, muhtemelen sakatlanıp bir kaç ay oynamaz. Türkiye' ye gelen genelde Almanya'dan sonra gezmeye geliyor :D

başarılı olacağını düşünmüyorum.Real madrid kariyeri dışında çok başarılı biri olduğunu düşünmüyorum.ayrıca oynarken sağ ve sol kanatta hep iyi adamlar oldu,bizde bu oyuncu tipi malesef yok.muhtemelen kaleciye geri pas çok yapacaktır,buda burda dursun şimdilik : ))

Bize gelen mala bağlıyor ama umarım öyle olmaz! Çok mutluyuz kısa sürmezse, bu sene şampiyonuz :p

Bize gelmediğine göre başarılı olamayacak. Çöp transfer : )

• Kahkaha
Ya yine gelmiş 2-3 tane trol kadın,sabote ediyor konuyu. :kızgın:

Mesut Alman disipliniyle büyümüş,başarılı olacağını düşünüyorum

Biraz düşününce yanındaki oyuncuların da ne kadar önemli olduğunu hatırlamak gerekli. Önceden Cristiano Ronaldo’ya, Benzemaya pas atıyordu şimdi ise Ozan Tufan’a atacak(neyseki göbeği eritmiş, bu iyiye işaret). Başarılı olup olamayacağı konusunda o nedenle çok emin olamıyorum. Ha olmazsa da AKP 2. Bölge milletvekili adayı olur. Tşk.

• Beğen
Tepkiler: Min
Geri