Mesut Özil'in Başarılı Olacağını Düşünüyor musunuz?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Messi Barcelona'da King - Arjantin milli takımında kuyruğu sıkışmış kedi gibi, umarım mesutta o kedi olmaz futbol ekip oyunudur 1 oyuncudan her şey beklemek hayaldir bknz: Kronik Sakat grip bronşit topal kabızlı cırcırlı Falcao

RvP kadar başarılı olur. Saha dışından dolayı yıpranmasın da (: Siyasallaşan futbolcu kaybeder, Almanya'da neden dışlandığını çok iyi biliyoruz.
İngilizce bilen biri tercüme etse... @Millwall ; Arteta ne demiş

olsun olsun
hepsi olsun
bok gibi para alıyorlar

Gün geçmiyor ki şu ülkede, forumda Fenerbahçe camiası olarak millete dert olmayalım…

hikaye bitti. oggy imzana ekle.

Biraz düşününce yanındaki oyuncuların da ne kadar önemli olduğunu hatırlamak gerekli. Önceden Cristiano Ronaldo’ya, Benzemaya pas atıyordu şimdi ise Ozan Tufan’a atacak(neyseki göbeği eritmiş, bu iyiye işaret). Başarılı olup olamayacağı konusunda o nedenle çok emin olamıyorum. Ha olmazsa da AKP 2. Bölge milletvekili adayı olur. Tşk.
O zaman da söylemiştim futbolda bir şey yapamazsa AKP’den aday olur diye. Adı geçti ama aday olarak yer almadı. Artık sonraki seçimde : ddd

yıllar önce bize önerildiğinde futbolcu tipi yok bunda demişiz. haklı da çıkmışız. sonuçta real madride beni koysan 100 asist yaparım heheheheh

Beyler geçen hafta abime mesut özil geliyomuş dedim. beşiktaşlıdır kendisi
adam iş adamı bu arada ayaklarını masaya uzatmış purosunu içerken kafasını kaldırdı ve o bilge adam soğuk kanlılıkla şöyle dedi "gelsin. fenerbahçeye gelen bütün gerizekalılar gibi çürüyüp yok olacak" :d
kahin mk

Geri