Kim
Gümüş Üye
Teşekkür ederim minik kuş ;dGeçmiş olsun aslancık![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim minik kuş ;dGeçmiş olsun aslancık![]()
Gün geçmiyor ki şu ülkede, forumda Fenerbahçe camiası olarak millete dert olmayalım…
Demiştim yazık olduBence güzel bir kariyerini Fenere gelerek harcayacak çünkü suyu kötü içen mahvoluyor:=)
O zaman da söylemiştim futbolda bir şey yapamazsa AKP’den aday olur diye. Adı geçti ama aday olarak yer almadı. Artık sonraki seçimde : dddBiraz düşününce yanındaki oyuncuların da ne kadar önemli olduğunu hatırlamak gerekli. Önceden Cristiano Ronaldo’ya, Benzemaya pas atıyordu şimdi ise Ozan Tufan’a atacak(neyseki göbeği eritmiş, bu iyiye işaret). Başarılı olup olamayacağı konusunda o nedenle çok emin olamıyorum. Ha olmazsa da AKP 2. Bölge milletvekili adayı olur. Tşk.
Nitekim;Başarılı olup olamayacağı konusunda o nedenle çok emin olamıyorum. Ha olmazsa da AKP 2. Bölge milletvekili adayı olur. Tşk.
Nitekim;
öngörü denilince de ben
kahin mkBeyler geçen hafta abime mesut özil geliyomuş dedim. beşiktaşlıdır kendisi
adam iş adamı bu arada ayaklarını masaya uzatmış purosunu içerken kafasını kaldırdı ve o bilge adam soğuk kanlılıkla şöyle dedi "gelsin. fenerbahçeye gelen bütün gerizekalılar gibi çürüyüp yok olacak" :d