Haber Merkez üssü Kahramanmaraş / Pazarcık 7.7 şiddetinde deprem

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

CNN muhabiri Fulya Öztürk​

"ŞEHİR MERKEZİ ORTADA YOK"​

Öztürk "Yüzlerce... Adıyaman'da telefon çekmiyor yayına bağlanamıyor kafamızı nereye çevirsek enkazla karşılaşıyoruz. Zar zor indik havaalanına. Şehir merkezi ortada yok. İkinci büyük depremi de yaşadık... Onlarda depreme gittim böylesi bir felaket yaşamadım" dedi.

Hatayspor'da korkutan bekleyiş! 4 isimden henüz haber alınamıyor, Kerim Alıcı ise kendi imkanlarıyla enkazdan çıktı...​

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde acı bilanço korkutmaya devam ederken; spor camiasında endişeli bekleyiş sürüyor.​

Hatayspor'da korkutan bekleyiş! 4 isimden henüz haber alınamıyor, Kerim Alıcı ise kendi imkanlarıyla enkazdan çıktı...

Teknik direktör Volkan Demirel'in de yardım çağrısında bulunduğu Hatayspor'da sevindirici haberler gelmeye devam ederken; 4 isim ile kontakt kurulamadı.
Teknik heyetten iki isim enkazdan sağ olarak kurtulduğu bildirildi. Futbolculardan Burak Öksüz enkazdan çıkarıldı, Bertuğ Yıldırım'ın ve Kerim Alıcı'nın da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Futbolcular Christian Atsu ile Onur Ergün, sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre'ye ise henüz ulaşılamamıştı.

ONUR ERGÜN VE KULÜP TERCÜMANI EMRE ASLAN'A ULAŞILDI​

Hatayspor'da Onur Ergün ve kulüp tercümanı Emre Aslan'a da ulaşıldı. Sportif Direktör Taner Savut ve Christian Atsu'ya ulaşma çalışmaları sürüyor.

KERİM ALICI ENKAZDAN KENDİ İMKANLARIYLA ÇIKTI​

63e0e05970380e1ab843cdce

Kerim Alıcı'nın enkazdan kendi imkanlarıyla çıktığı ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Artci depremler ne kadar cok artmis. Ayrica artci deprem 7.6 mi olur ya :( Allah, herkesin yardimcisi olsun. Nasil bir gun boyle bu :(

hataylı futbolcu cristian atsu ve sportif direktör taner savut enkaz altında
yeni malatyasporun kalecisi ahmet eyüp türkarslan enkaz altında eşi kurtarılmış

yılmaz vural sadece kaleci ve eşi malatyadaydı eşi kurtuldu perişan haldeyim kalecimiz enkazda

inanılmaz içimiz buz gibi oldu
başımız sağolsun

Allah yardımcımız olsun. Gece uyanmıştım, depremi sabaha karşı youtube'da tesadüfen gördüm, Cüneyt Özdemir canlı yayın yapıyordu. 99 depremini yaşamış biri olarak bu şiddette depremin ne denli ürkütücü ve yıkıcı olduğunu biliyorum. İnşallah yardım bekleyen herkese ulaşılır.

Şubat ayında bu soğukta bu büyüklükte afet
Birçok ilde insanlar çocuklar karda kışda sokaklarda çaresiz bekliyorlar
Binin üzerinde can kaybı ve yaralılar
Çok çok kötü ya :(
Rabbim miletimize yardım etsin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar ben ve ailem iyi. Kuzenlerim göçük altında vefat ettiler. Arayıp soran, yazan herkese teşekkür ederim. Var olun. Maraş yerle bir oldu ama sanırım kimse bunu göstermek istemiyor.

Arkadaşlar ben ve ailem iyi. Kuzenlerim göçük altında vefat ettiler. Arayıp soran, yazan herkese teşekkür ederim. Var olun. Maraş yerle bir oldu ama sanırım kimse bunu göstermek istemiyor.
basınız sağ olsun. cok üzgünüm sabır diliyorum

Çok üzüldüm ya.
Başınız sağ olsun.

2 saat önce canımdan çok sevdiğim yakın arkadaşımın kaybını öğrendim, 3 kuzenimden haber alamıyoruz. Yeğenlerimden haber alamıyoruz Malatya’da. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok kötü bir durum. Hepimizin başı sağ olsun, sabırlar dilerim.

başın sağ olsun.

Basiniz sagolsun arkadaslar mekanlari cennet olsun. Cok cok uzgunum

Geri