Haber Merkez üssü Kahramanmaraş / Pazarcık 7.7 şiddetinde deprem

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yegenimden haber alamıyorum. Ablam ulaşamıyor. Umarım bize acısını yaşatmaz. Annemi babamı kaybetmemin acısı çok taze iken bunu kaldıramam. Biz bile şu canlı halimizle sokakta beş dakika duramıyoruz. Onlar ki gece o betonun altında azap çekecekler:( Allah'ım sen sabır ver.

2 saat önce canımdan çok sevdiğim yakın arkadaşımın kaybını öğrendim, 3 kuzenimden haber alamıyoruz. Yeğenlerimden haber alamıyoruz Malatya’da. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok kötü bir durum. Hepimizin başı sağ olsun, sabırlar dilerim.
Geçmiş olsun . Başın sağ olsun .

Arkadaşlar ben ve ailem iyi. Kuzenlerim göçük altında vefat ettiler. Arayıp soran, yazan herkese teşekkür ederim. Var olun. Maraş yerle bir oldu ama sanırım kimse bunu göstermek istemiyor.
başınız sağ olsun kardeşim, allah sabır versin.

2 saat önce canımdan çok sevdiğim yakın arkadaşımın kaybını öğrendim, 3 kuzenimden haber alamıyoruz. Yeğenlerimden haber alamıyoruz Malatya’da. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok kötü bir durum. Hepimizin başı sağ olsun, sabırlar dilerim.
başınız sağ olsun, allah sabır versin.

basınız sağ olsun duhan allah sabır versin :emoji_pray:

Başınız sağolsun.. :((

Allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar dilerim

basiniz sag olsun Allah rahmet eylesin :(

Hayatini Kaybeden herkese rahmet diliyorum. Gecmis olsun TURKIYEM. Favela Duhan basiniz sagolsun.. benimde kuzenim ailesiyle arabanin icinde kaliyorlar kis soguk ALLAH herkesin yardimcisi olsun..

Burda sabahdan beri dort yandan sahsi olsun dernekler olsun yapabildigi yardimi hazirliyor topluyor tirlar yola cikiyor yavas yavas. Yeterlimi? Asla.

Dualarimiz sizlerle

Geri