Kim
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
artçı değil, bağımsız depremmiş.Artci depremler ne kadar cok artmis. Ayrica artci deprem 7.6 mi olur yaAllah, herkesin yardimcisi olsun. Nasil bir gun boyle bu
![]()
bu artçı değilmiş, bölge'ye yakın yerde bağımsız bir depremmiş. bin yılda bir olacak bi olay resmen.Artci depremler ne kadar cok artmis. Ayrica artci deprem 7.6 mi olur yaAllah, herkesin yardimcisi olsun. Nasil bir gun boyle bu
![]()
Başın sağ olsun @FavelaArkadaşlar ben ve ailem iyi. Kuzenlerim göçük altında vefat ettiler. Arayıp soran, yazan herkese teşekkür ederim. Var olun. Maraş yerle bir oldu ama sanırım kimse bunu göstermek istemiyor.
Başınız sağolsun..Arkadaşlar ben ve ailem iyi. Kuzenlerim göçük altında vefat ettiler. Arayıp soran, yazan herkese teşekkür ederim. Var olun. Maraş yerle bir oldu ama sanırım kimse bunu göstermek istemiyor.
basınız sağ olsun. cok üzgünüm sabır diliyorumArkadaşlar ben ve ailem iyi. Kuzenlerim göçük altında vefat ettiler. Arayıp soran, yazan herkese teşekkür ederim. Var olun. Maraş yerle bir oldu ama sanırım kimse bunu göstermek istemiyor.
Arkadaşlar ben ve ailem iyi. Kuzenlerim göçük altında vefat ettiler. Arayıp soran, yazan herkese teşekkür ederim. Var olun. Maraş yerle bir oldu ama sanırım kimse bunu göstermek istemiyor.
başın sağ olsun.Arkadaşlar ben ve ailem iyi. Kuzenlerim göçük altında vefat ettiler. Arayıp soran, yazan herkese teşekkür ederim. Var olun. Maraş yerle bir oldu ama sanırım kimse bunu göstermek istemiyor.