Senin büyük ekonomist ne diyor?Bilmiyorum ekonomist değilim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin büyük ekonomist ne diyor?Bilmiyorum ekonomist değilim
Hep umut satıyorsun be Iba. Defalarca söyledin burada, aha yakında, yok en geç haftaya,..... döviz dip yapacak dedin ve bugün ise döviz bu, ya tırmanacak ya düşecek asıl düşüş seneye diyorsun. Falcı gibisin ama turmuyor. Döviz uzun vadede devamlı tırmandı ve öyle de devam edecek. Düşüşler genelde çok sınırlı ve manupule ile oldu.Döviz bu ya tirmancak ya düşecek asıl düşüş önümüzdeki sene
Sen büyük resmi görmüyorsun burada mesaj var yatırımcıya, her şey kontrolümüzün altında mesajı çıkarttığımız gibi indirmesini de biliriz seni ilgilendiren bir şey yok yani sen Almanlara iyi hizmet etHep umut satıyorsun be Iba. Defalarca söyledin burada, aha yakında, yok en geç haftaya,..... döviz dip yapacak dedin ve bugün ise döviz bu, ya tırmanacak ya düşecek asıl düşüş seneye diyorsun. Falcı gibisin ama turmuyor. Döviz uzun vadede devamlı tırmandı ve öyle de devam edecek. Düşüşler genelde çok sınırlı ve manupule ile oldu.
Yav kazık yerken dahi zevkten dört köşe oluyorsun. Artık gör senin büyük ekonomistin sıfır bilgisi olduğunu.
Hiç bir şey kontrolleri altında değil. Sıfır bilgi ve sıfır kabiliyet ile ahmaklar topluluğunu yönetiyorlar ve onları gözelce kazıklıyorlar. Hem kazıklıyorlar hem hayır dualarını alıyorlar. Neyse hak ediyorsunuz hepsini aslanım.Sen büyük resmi görmüyorsun burada mesaj var yatırımcıya, her şey kontrolümüzün altında mesajı çıkarttığımız gibi indirmesini de biliriz seni ilgilendiren bir şey yok yani sen Almanlara iyi hizmet et
Gelir gider sen de Euro dolar ile yatıp kalkıyorsun sal artık keyfine bak@ibadeath € gene eski durumuna geldi neredeyse. La bu ekonomik mücadele €'yu bir hafta zor tuttu ahsjdhfg. Seninkiler sana 20 yıldır hikaye anlatıyor, umut satıyor ve ancak sabır istiyor senden. Neyse sen de çocuklarına umut satmaya devam edersin.
Noldu canım argümanlar bitti demi. Söyleyecek hiç bir şeyiniz kalmadı, hiç bir konuda. Ağzınızdan düşürmediğiniz o "eski Türkiye'den" beter yaptınız ülkeyi. Ülkeyi soymaktsn başka tek bir başarınız yok. Beceriksizlikle, tükürdüğünü yalamakla,.... anılacak tek lider ve iktidar olarsk tarihe geçeceksiniz.Gelir gider sen de Euro dolar ile yatıp kalkıyorsun sal artık keyfine bak
Almanya'da kiralara sınır getirmiş en fazla yüzde 6 zam ne diyorsun bu durumaNoldu canım argümanlar bitti demi. Söyleyecek hiç bir şeyiniz kalmadı, hiç bir konuda. Ağzınızdan düşürmediğiniz o "eski Türkiye'den" beter yaptınız ülkeyi. Ülkeyi soymaktsn başka tek bir başarınız yok. Beceriksizlikle, tükürdüğünü yalamakla,.... anılacak tek lider ve iktidar olarsk tarihe geçeceksiniz.
Almanya'da durumlar çok vahim ama biliyorsun kurulu düzenlerini bozup gelemiyor akkoyunlar.Almanya'da kiralara sınır getirmiş en fazla yüzde 6 zam ne diyorsun bu duruma
Ne anlarsın sen tatilden. Balkan'ların en güzel yeri, küçük bir ülke, yeṣili bol deniz var, hava sıcak güneşli, bolca üzüm ve şarap olan bir dönem şimdi,..... kamp değil özel tatil. Kendim oraları ve komşu ülkeleri arabamla gezeceğim. Mostar'a, Tirana'ya,..... falan da gideceğim.Ne işin var kara dağ da bana göre değil kamp vs tatilde amelelik yapamam
Güzel aile arabası al hemen kaçırmaNe anlarsın sen tatilden. Balkan'ların en güzel yeri, küçük bir ülke, yeṣili bol deniz var, hava sıcak güneşli, bolca üzüm ve şarap olan bir dönem şimdi,..... kamp değil özel tatil. Kendim oraları ve komşu ülkeleri arabamla gezeceğim. Mostar'a, Tirana'ya,..... falan da gideceğim.
Senin ülke sınırlarını çikacak ne pasaportun vardır ne de ekonomik gücün. Ancak kıvırarak kendi kendini aldatırsın, umut taciri sizi iyi öpüyor.
Honda CR-V Hybrid hakkında ne düşünüyorsun, almayı düşünüyorum. Ciddi soruyorum.
Teşekkürler, bu ara arayış içerisindeyim. Şu anki arabam Sharan, uzun süredir kullanıyorumGüzel aile arabası al hemen kaçırma